Horoskop Styx

Podle čínského učení, nově sestaveno na přání.

KLÁŠTERNÍ PRASE

cinsky-horoskop-veprZnamení Prasete obecně

Jste všeobecně oblíbení, v okamžicích, kdy ostatní opouštějí své přátele, vy nabízíte pomocnou ruku. Vůči neznámým lidem jste rezervovaní, s postupem času ovšem dáte poznat temperamentnější a srdečnější stránku své povahy. Máte mnoho známých, ale své soukromé názory sdílíte pouze s blízkými přáteli. Váš temperament vás někdy přivádí do nesnází, prohodíte-li či provedete něco nepředloženého. Nejste pomstychtiví, jestliže vás někdo oklame, stáhnete se do ústraní, abyste si vše promysleli. Jste tolerantní a nevnucujete své názory druhým. Lidé vás mají za snílky, kterými i jste. Sami neradi vyvoláváte spory, přesto nejste slabí, pokud jde o vás i vaše blízké, dovedete se bránit. Dbáte na dobrou pověst. Dokážete se přizpůsobit svému prostředí, jste vášnivými cestovateli.
Hledání vhodného partnera je pro vás vzrušujícím experimentem a objevováním neznámého. V citových vztazích býváte důvěřiví. citová krize jen výjimečně zlmí vaši odvahu začít znova. Jste dobrými pozorovateli. To, že někdy působíte, jako duchem nepřítomni, je způsobeno pouze vaší nechutí události komentovat. Partnerovi poskytujete svobodu, kterou ale vyžadujete i pro sebe. Váš vztah musí být založen na lásce a věrnosti. Jestliže navážete citový vztah, očekáváte, že bude opětován. Váš protějšek by si neměl vynucovat projevy vaší náklonnosti. Vaše živá obrazotvornost vám zíkává obdivovatele, kteří sdílejí váš smysl pro humor a cení si vaší vnímavosti a spolehlivosti.
Nebýváte ctižádostiví. Jstě šťastní, daří-li se vám udržet rovnováhu mezi prací a soukromím. Své úkoly plníte odpovědně a efektivně. Jste pilní Tíhnete k bezpečným řešením. Býváte pilnými studenty a dychtivými čtenáři. Máte předpoklady k duševní práci, vyhovuje vám týmová práce, stejně jako kontakt s druhými. Můžete být dobrými vědci, badateli, sociálními pracovníky, právníky či spisovateli.
Prvkem prasete je voda, která je v harmonickém vztahu s prvkem dřeva, ale přemáhá ji prvek země. Principem prasete je jin, barva černá a světovou stranou je severoseverozápad, což souvisí s počátkem zimy a je spojováno s pozdními večerními hodinami.

Klášterní prase

Rok narození odpovídá číslu 36 v šedesátiletém cyklu. Jste rození optimisté. Díky své bystrosti dokážete překonávat překážky Změní-li se podmínky, snažíte se nalézt způsob, jak své plány přizpůsobit nové situaci. Míváte štěstí, že jste v pravý čas na pravém místě a dokážete využít příležitosti.

Hodina narození šen

Hodinou narození je hodina Opice. Jste dítě štěstěny, vydělávání peněz vám nečiní potíže. Zároveň býváte marnotratní a občas si potřebujete vyhodit pořádně z kopýtka. Není ale pravděpodobné, že byste se zruinovali. Věnujete dostatek času řešení citových problémů, ale nespouštějte ze zřetele ani svou budoucí kariéru.

Den a měsíc narození

Den narození odpovídá 9. dni 8. měsíce lunárního kalendáře. Máte radostnou a otevřenou povahu, vítáte každou novou příležitost a zkušenost, jste optimisté, nenecháte si zkazit náladu maličkostmi. K vašim slabým stránkám patří určitá náladovost. Jste dobrými společníky ale nečekaně se dokážete pohádat kvůli maličkosti. Hodíte se pro povolání, jež poskytují určitou míru nezávislosti. Vidíte potřeby druhých, dokážete navazovat pevná přátelství i za méně příznivých okolností. V každé příležitosti dostojíte svým závazkům. Vaše příležitosti přicházejí ve chvílích, kdy to nečekáte. Pokud se zdá, že nemáte naději, vyčkejte, vaše šance přijde.

Věštba „Tří životů“

Osud podle „zvířecí kosti“ je základní kostrou horoskopu. Dle lunárního měsíce a Pozemské větve vám byla přiřazena kost Prasete. Vaše upřímnost budí důvěru druhých. Drží se vás štěstí, takže ve chvílích, kdy nevíte kudy kam, vám někdo přispěchá na pomoc.

Vznešená hvězda osudu

Vaší vznešenou hvězdou osudu je Tchien I. Je hvězdou prosperity a přináší jistotu finanční i citovou. Přitahuje vás architektura, návrhářství či obchodování s nemovitostmi.

Devět hvězd

Ale aby to člověku nebylo líto, každý rok spadáme pod jednu z devíti hvězd, která nás pro jednotlivý rok ovlivňuje. Tomuto datu narození je pro letošní rok 2014 přiřazena Mu Lou Chou, hvězda, která vrhá na váš osud poněkud neblahý stín, proto v tomto roce plánujte dobře každý svůj krok, abyste se vyhnuli nehodám a sporům. Než se vydáte na cestu, přemýšlejte o všech okolnostech a lidech, se kterými se máte setkat.

Božstva roku

Pro každý rok je nám také přiřazeno nějaké božstvo, které na nás dohlíží. Pro tento rok je to Bankrot, který varuje před riskantními investicemi. Tento rok je však také předzvěstí zdraví a bezpečí pro vaši rodinu.

Dvanáct zvířat

Specifická metoda věštění Tří životů také pracuje s dvanácti zvířaty, která se jinak v čínské astrologii nevyskytují. Vaším zvířetem je Holub. Není vyloučeno, že vám v mládí unikne nějaká slibná příležitost i přes vaše úsilí. Vaše trpělivost je však zárukou, se vám pozdější léta života přinesou úspěch.

Hvězdy povolání

Poslední části věštby je hvězda povolání. Vaší hvězdou povolání je Správce. Tato hvězda je spojena s organizačními schopnostmi (ha, to jsou ty párty na LoSu:D). Jste vůdčí typ a dokážete odhadnout situaci a lidi.

 

Bonusový partnerský horoskop s Remusem


Remus je narozen ve znamení Krysy. Ta s prasetem dokáže vytvořit hluboký a láskyplný vztah. Krysa překypuje nápady, nadšením a vášní, ale někdy bývá těžkomyslná. Prase se dokáže s její povahou vyrovnat. Přílišná náročnost krysy může prase vyvést z rovnováhy, ale většinou se podaří napětí rozptýlit nějaký vtipem. Oba partneři mají smysl pro humor, rádi se baví, umějí si vychutnat radost života a mohou spolu prožít mnoho šťastných a vzrušujících dnů. Ačkoliv by Krysa mohla být někdy zklamána naivitou partnera, láska a péče, kterou Prase nabízí, tento nedostatek mnohonásobně vynahradí.

(Kwok, Man-ho:Čínská astrologie, Praha 1999)

Příspěvek byl publikován v rubrice Ezoterika se štítky , , a jeho autorem je Manori. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

5 komentářů u „Horoskop Styx

  1. Man, děkuji za horoskop. :flower: Asi začnu na ně fakt věřit. :-)

  2. lach, fakt věřit? Není zač:) Vypnutí proudu je na něco dobré, hned je čas :lol:

  3. No fakt, až na pár výjimek ten horoskop skutečně sedí, což mně vážně překvapilo. :lol: A i ten partnerský se mi zdá úplně přesný. :-)

  4. A jak to funguje, když si poprosím, tak taky dostanu horoskop? :whistle: To by se mi lííbilo. :lol: Prosím prosím. :lol: :rose:

  5. Styx: to zatím říkala většina, že to sedí (jasně, občas je něco..jako trochu mimo ehm) Vici: pošli mi na maila datum narození (vč. hodiny narození, pokud víš, aby to bylo úplné). Já na to příležitostně mrknu:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p