Archivní Pentagram – aktuálně

Kde je starý Pentagram?

Po mnoha přesunech na nové stránky se stalo i to, čeho jsme se obávali. Kompletní archiv starého Pentagramu byl smazán. Není to nic, co bychom mohli nějak ovlivnit, jelikož prostor, kde se nacházel, nám nepatří a je/bude využit jinak a lépe. Snad. To mi nepřísluší posuzovat, nevím nic bližšího. Každopádně, starý Pentagram již není k nalezení. Mám u sebe určitou zálohu, takže třeba někdy v budoucnu, až nebude co dělat, se mi povede nahodit systém někam jinam, ale netuším, nakolik to je reálné a hlavně chtěné. Je možné, že některé ze starších článků zrecyklujeme, ale zase to záleží na časovém vytížení, chuti a případném ohlasu vás čtenářů. Vyjádřit se můžete v komentářích.

 

 Manori za Team Pentagram sobě

9 komentářů u „Archivní Pentagram – aktuálně

  1. Trochu opožděně, jak jsem ted koukla na mail, ehm…no, lepší než vůbec… :o

  2. škoda. bylo to kus práce a taky pěkně archivované vzpomínky na zábavné a napínavé časy. no – vzpomínky nám nikdo nevezme a jakási útěcha je, že v nás je dost tvůrčího potenciálu, takže tolik nezáleží na tom, co bylo, ale co je a bude. on se ten talent vždycky někde provalí :) sice teď už nic do Pentu nepíšu, ale když jsem psala, byla to zábava a spoustu užitečných věcí jsem se naučila. a to z velké části díky vám, holky. díky moc! a taky díky za všechnu starost a údržbu. už to moc nepoužívám, ale kdyby toho nebylo, nezažila bych spoustu úžasných věcí. :rose: :love: :bye:

  3. a Man, myslíš, že by se daly někde najít ta stará drabblata ze starého Pentu? nějaké ty aktuální věci, vtípky, komentáře odplynuly s dobou, ale škoda drablat a receptů… a Poraden. ty byly vtipné i po letech.

  4. Et: no já počítala s tím, že některé věci překopírujeme – právě třeba drabblata, něco z lexikonu, bylinky, recepty prostě to, co má i dneska nějakou “informační hodnotu”, ale jaksi jsme nestihly. Ale jak říkám, mám tu zálohu, třeba se mi to povede někam na web nainstalovat. Z té samotné zálohy články vytáhnout nebo přímo číst nejdou. Teda, texty tam jsou, ale vložené v kodu …blecht.

  5. tak to je dobré. nemusí to být hned naservírováno. dobrá zpráva je, že se časem třeba dá něco vytáhnout. nehoň se. jenom jsem ráda, že to všechno není nenávratně bez varování ztraceno. asi bych se s tím nějak srovnala, ale je fajn, že se dá eventuelně dolovat. pár svých věcí, co mi na nich záleželo, někde mám v tak či onak surové formě uložené. ale právě třeba runy, bylyny a drabble ostatních, recepty a podobně jsem si občas našla, neb bylo kam sáhnout. je fajn, že třeba časm zase budeme mít nějaký archivek. ale to počká. dík.

  6. Mě právě bylo taky líto takových těch článků, co mají co nabídnout i po pár letech…a i ty starší drby, možná by byla hezká nějaká retro rubrika, kam by šly tyhle staré věci:) No uvidíme o prázdninách. Každopádně ještě, že máme to cd se zálohou, jinak by to bylo opravdu smazané bez varování. A to by mě upřímně naprdlo.

  7. Et věř, že mnohé z nás tam nechaly doslova pár let života…no zrovna kolem ukončování školy není moc čas ani nálada se v tom rýpat a jak vidno, je to už fuč. Archiv mám taky, ale tam mám jenom svoje, takže kompletní záloha je jediný co nám zbylo.

  8. Beuš, tak mě třeba né leta, ale tejdny by to taky dohromady dalo. vím, že jsem se jenom kousek svezla v rozjeté vlakové soupravě. a namakali jste se na tom velice. i kdyby to skončilo v propadlišti, stálo to za to. ale pokud ne, je to fajn. chápu, že momentálně není čas ani tlak na resuscitaci, buďmě rádi za náhradní orgány v mrazáku :). a někde pokřikovat či se dožadovat vysvětlení rovněž nemá cenu, to je ztráta času a energie. zbývá jen to vzájemné poplácání po rameni – a záloha. zapalť pámbů za to, lepší než drátem do oka. kašlu na blbosti, hlavně že jsme šikovné :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p