Čínský horoskop Rebeccy

Do třetice – aktualizovaný horoskop, tentokráte pro Beccy (rovněž s partnerským bonusem)

200809081909_cinsky-horoskop-zajicZajíc hledící na měsíc

Znamení Zajíce obecně

Jste citliví vůči okolnímu světu a jste-li nuceni riskovat, záhy se vás zmocní obavy. Vaše duševní rovnováha může být snadno narušena okolnostmi, jež se vymykají normálu. Jste pozornými hostiteli, kteří si všímají potřeb druhých. Velká představivost a bystrý úsudek v kombinaci s otevřeností a velkorysostí vám umožňují získat si přátele z řad někdejších nepřátele. Neradi se vzdáváte svých hodnot a jistot. Vyhýbáte se konfliktům a netoužíte být středem pozornosti. Jste-li o správnosti věci přesvědčeni, věnujete se jí s velkým úsilím, vytrvalostí a vynalézavostí.

V lásce potřebujete především důvěru, pocit bezpečí a něhu partnera. Jdou chvíle, kdy jste si jistí svým protějškem, avšak nepředložený čin může zasít semínko pochybnosti. Najdete-li toho pravého, dokážete být tolerantní a chápající. Jste šťastni, sdílíte-li se svým partnerem zájem o umění, rádi se účastníte přátelských posezení s přáteli.

Vaše inteligence a nadání vám zaručují dobré vyhlídky na úspěšnou kariéru a vy sami pečlivě zvažujete všechny možnosti. K problémům přistupujete s dávkou opatrnosti a dříve než vyslovíte své mínění, snažíte se získat všechny informace. Dáváte přednost debatám, v nichž se uplatňuje logická argumentace. Mnoho kolegů si cení, že v cestě za úspěchem nelezete po zádech ostatních. Dobře se uplatníte v literatuře a profesích vyžadujících styk s veřejností. Můžete být dobrými poradci, pojišťovacími agenty nebo sekretáři. Prvkem zajíce je dřevo a barva zelená – barva štěstí.

Zajíc hledící na měsíc

Rok narození odpovídá číslu 4 v šedesátiletém cyklu, jemuž velí Zajíc hledící na měsíc. Máte velkou výdrž a zřídkakdy vás něco vyčerpá. Jste si vědomi toho, že zbytečné přemítání o nezdarech nepříznivě ovlivňuje schopnost vypořádat se s překážkami a problémy proto řešíte s maximálním nasazením. Jste vytrvalými pracovníky, někdy však býváte zbytečně popudliví.

Hodina narození chaj

Hodinou narození je hodina Prasete. Jakmile dostanete nějaký nápad, ihned se pouštíte do jeho uskutečňování a nepřestane, dokud nedosáhnete svého. Nemíváte ve zvyku nechat úkoly nedokončené.

Den a měsíc narození

Den narození odpovídá 29. dni 3. měsíce lunárního kalendáře. Umíte si užívat života a jste všeobecně oblíbení pro svou otevřenost a upřímnost. Z každé situace získáte maximum. Neradi se mícháte do života druhých a raději si řešíte své vlastní problémy. Tato netečnost vám brání v objevování nových a zajímavých příležitostí či nových přátel. Jste ale optimisty a lidé ocení vaši laskavou povahu.

Věštba „Tří životů“

Osud podle „zvířecí kosti“ je základní kostrou horoskopu. Dle lunárního měsíce a Pozemské větve vám byla přiřazena kost Zajíce. Toužíte po harmonickém prostředí, jež by vám poskytlo potřebnou jistotu k tomu, abyste se bez obav mohli věnovat uskutečňování svých představ a nápadů. Často býváte roztěkaní a musíte vyvinout značné úsilí, abyste byli schopni dokončit to, co jste si předsevzali.

Vznešená hvězda osudu

Občas se stane, že datu narození neodpovídá žádná hvězda osudu. Tak tomu je i v tomto případě.

Devět hvězd

Mu Sing – Jedná se o příznivou hvězdu slibující pro tento rok bohatství, přízeň osudu a štěstí. Příznivý vliv hvězdy by se měl projevit i na vaší rodině. Nedělejte si starosti s drobných onemocnění, neměly by mít neblahé následky.

Božstva roku

2014: Neštěstí -Nepodstupujte zbytečná finanční rizika, máte-li se něčemu zavázat, důvěřujte svému instinktu. Věnujte zvýšenou pozornost stravování a celkovému zdravotnímu stavu.

Dvanáct zvířat

Specifická metoda věštění Tří životů také pracuje s dvanácti zvířaty, která se jinak v čínské astrologii nevyskytují. Bílý jeřáb, jež vám byl přiřazen naznačuje, že jste všímaví a máte tvůrčí povahu. Vaše touha uskutečnit své představy vás možná donutí opustit město či vlast.

Hvězdy povolání

Učenec – je hvězdou spisovatelů. Hodíte se pro široký okruh tvůrčích povolání vyžadujících nové a neotřelé nápady.

 

Rebecca a Tobiáš

Zajíc a ovce – jsou chvíle, kdy se dvěma lidem zdá, jako by nalezli spřízněnou duši – právě takovým souzněním oplývá toto partnerství. Nechávají se unášet svou bujnou fantazií, společně cestují a dokáží sdílet své pocity a zkušenosti. Jestliže zajíc zneklidní, umí ho ovce uklidnit a zajíc jí oplácí láskou a něhou. Funguje to i obráceně. Problém může nastat, pokud znejistí oba partneři najednou. Slabina může být v jisté nepřipravenosti a omezené schopnosti čelit nečekaným problémům. V takových chvílích musí oba nepropadnout panice, zhodnotit situaci a najít způsob jak problém účinně řešit.

Manori Postrachová

Příspěvek byl publikován v rubrice Ezoterika se štítky , , a jeho autorem je Manori. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

2 komentáře u „Čínský horoskop Rebeccy

  1. Jéé, no to je zajímavý :) Tak to jsem zvědavá, co mě teda tenhle rok čeká :scratch: :))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p