Čínský horoskop yohannky

Další ze staronových aktualizovaných horoskopů.

cinsky-horoskop-pesZnamení Psa obecně

Máte čestnou a odvážnou povahu a jste ochotni se bít za správnou věc nebo bránit přítele v nouzi. Vaši přátelé oceňují vaši zodpovědnost a spolehlivost. Pouze výjimečně zklamete důvěru druhých či nedodržíte to, k čemu jste se zavázali. Potřebujete znát všechny podrobnosti událostí, protože pocit, že znáte jen půl pravdy, vás zneklidňuje. Můžete být někdy přehnaně kritičtí. Vaše povaha má i stinnou stránku – občas se vás zmocňuje beznaděj a toužíte uniknout do ústraní, kde byste mohli uklidnit vzbouřenou mysl. Zbytečně se netrapte problémy, které ještě nenastaly. Máte smysl pro povinnost a odpovědnost.

Jste dobrými posluchači a svého partnera povzbuzujete v tom, aby vám sdělil všechna svá trápení. V odhalovaní vlastního nitra jste zdrženliví. Také se obejdete bez žárlivých výstupů. Jakmile se však pro partnera rozhodnete, neváháte bránit jeho čest, je pro vás ale snazší nejdříve navázat přátelství a pak teprve milostný vztah.

Jste spolehliví a je možné vám svěřit citlivé informace. Potřebujete mít jasnou představu o povaze a smyslu práce, kterou máte vykonávat. Zaměřte se na práci, která umožňuje navázat upřímné vztahy s druhými lidmi. Neváháte vystoupit na obranu správné věci a dokážete se účinně zastat druhých. Uplatníte se jako výkonní spolupracovníci i jako spolehliví vedoucí i přes občasnou nerozhodnost. Můžete se stát dobrými lékaři, učitelé, poradci či advokáty.

Prvkem psa je země a jeho barvou je žlutá – symbolizující růst, věhlas a úspěch. Principy jin a jang jsou v rovnováze.

Rodinný pes

Peníze vydávate na rodinu nebo ušlechtilé projekty. Svou velkorysostí oslovíte mnoho přátel a kolegů, kteří vám v případě potřeby přispěchají na pomoc.

Den a měsíc narození

Den narození odpovídá 13. dni 4. měsíce 59. roku cyklu lunárního kalendáře. Máte střízlivý přístup ke světu, to se ale může obrátit proti vám, kdy si druzí lidé mohou mylně myslet, že jste uzavření. Ve skutečnosti vám neschází trpělivost ani otevřenost a jste ochotni poskytnout pomoc všem, kdo o ní požádá. Hodíte se i pro vědeckou práci. Máte také nevyčerpatelný elán a berete na sebe složité úkoly. K vašim silným stránkám patří odhodlání, upřímnost a důvtip. Zajímáte se o to, co si myslí druzí, nehloubejte však o jejich výrocích, zbytečně byste se trápili.

Věštba „Tří životů“

Vznešená hvězda osudu

Tchien I je hvězdou prosperity a má příznivý vliv na majetkové záležitosti. Přitahuje vás architektura, návrhářství či obchodování s nemovitostmi.

Devět hvězd (pro rok 2014)

Tchaj Jang – tento rok je pro vás šťastným rokem, v němž se podaří uskutečnit mnohé z dřívějších plánů. Projeví se to nabytím nového majetku či zboží.

Božstva roku (2014)

Dračí Úspěch  – Tento rok je vhodný pro cestování a spřádání plánů. Toto božstvo také předpovídá příliv financí z nečekaných zdrojů.

Dvanáct zvířat

Specifická metoda věštění Tří životů také pracuje s dvanácti zvířaty, která se jinak v čínské astrologii nevyskytují. Vám byla přidělena volavka. Jste obdařeni optimismem a životním elánem, díky němuž dokážete rozdávat dobrou náladu. Vaše rozhodnutí či kroky, jež učiníte ve svém zaměstnání, mohou vyvolat nesouhlas rodiny, tyto neshody se ale časem urovnají.

Hvězdy povolání

Poslední části věštby je hvězda povolání. Vaší hvězdou povolání je Soudce. Tato hvězda bývá spojována s povoláními právnickými a ve státní správě. Hodíte se pro práci, která vyžaduje zodpovědnost a rozhodnost.

 

Horoskop yohannky a Engela

(vycházím z data uvedeného na profilu na LoSu)

Zajíc se psem – to je pár, který si je navzájem spolehlivými, důvěryhodnými a čestnými partnery. Neslibují si nic, co je nad jejich síly a vyhýbají se citovým rizikům. Oba vyžadují určitou jistotu a dokáží se společně ubránit vetřelci či vzdorovat ohrožení. Jestliže pes znejistí, je zajíc schopen ho utěšit, dokáže ho uklidnit a nastolit mír.

 

3 komentáře u „Čínský horoskop yohannky

  1. No vida jakej pozitivní partnerskej horoskop! :yahoo:

  2. jééé, moc pěkný!
    lach vyhýbají se citovým rizikům, to joo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p