Kde domov náš?

Do třetice všeho zlého zde!

To by v tom nebyl Amon, aby všechno fungovalo jak má. První mnohaletá destinace Pentagramu archivována, druhá…ve slušném jazyce z technického hlediska nevyhovující a nyní třetí, doufáme-že-už-poslední, zde. Kde? Zde? No přece tady. Kde právě stojíte. Sedíte. Čtete. Chápete…

Abych vás ale stručně seznámila se změnami…žádné nejsou. Teda jo, jiná adresa, jinej systém, ale vy čtenáři jste natolik zruční, že si aktualizujete záložku a zbytek budete jen obdivovat, jak Manori krásně udělala. (Já vždycky věděla, že my si budem rozumět!)

Takže mise splněna – jste obeznámeni proč a jak, kdo a co, a když něco nebudete vědět, tak se určitě zeptáte. Tenhle úvodník totiž měl být úplně o něčem jiným – o sprše. Nedávno jsme nämlich kolektivně (ve sklepě, kde běhal poloteplej suchar) došly k faktu, že se sprchujeme nekolektivně. Žádná kázeň! Jedna si ve vaně sedí, druhá leží, třetí dřepí a ten zbytek stojí. Cokoliv. Váhala jsem, chtěla jsem to tady s váma probrat, domluvit vám, přesvědčit vás…ale…vlastně proč ne? Vždyť se posaďte! Když vám to udělá radost… Život je krátkej. Na což naprosto volně navazuje asociální asociace prázdnin! (Někdy mezi koncem a pokračováním zkouškovýho, registrací předmětů a zařizováním práce a praxe se podívejte do slovníku, co to slovo „prázdniny“ znamená, ať pak nejste v září ve škole mimo jako outloň… – leda by se vám líbilo, když vás někdo drbe pod tlapkama…Hände hoch!) Takže dovolená! Dovolená dovolená, nebo nedovolená dovolená? Hä? Nikoho se neptejte, jednoduše si ji udělejte! Co si sami neuděláte… Víte jak to chodí.

Takže dámy, nohy do lavoru, masku na xichtík, a relax! Třeba s náma tady v Pentagramu. Ne přímo v Pentagramu, tolik místa tu není. Virtuálně v Pentagramu. Jako…kdybyste chtěly dojít, tak na Příčné doprava a kolem potlučených popelnic až na konec ulice. Já vám v tom nebráním! Ale kdo by v tom hicu lezl ven… To si rači o dovolené přečtěte v tentoměsíčních drabbletech, popadněte druhý dech a pusťte se například do nějaké té kreativní práce pro příští vydání této grafomanské soutěže!

Liebe Grüsse ze Sauny zasílá

Beatrix, termální voda od Vichy a věrný Bravo větrák

 

 

 

9 komentářů u „Kde domov náš?

  1. Krásný úvodník a krásný kožíšek..ehm..nestačilo by jen tričko? tunika? pentagramu :good: :flower: (aby se nám hoch nezapařil :wacko: )
    Jste holky šikovnéééé!!!! :love: prostě paráda!
    A přeju pentu, ať mu to už šlape na furt B-)

  2. Jůůů…. jéééé… :love: máte to tu moc pěkný děvčata. Jste šikovný :good:
    A já se jdu mrknout co že je to za téma na drabblení, snad už na něj budu mít dost času :mail:

  3. Děkujeme, děkujeme a já netrpělivě očekávám drabblátka na mail! :o)

  4. díky, jsem ráda že se líbí:) jen do toho s drabblátky, i jakýmkoliv jiným příspěvkem do Pentu:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p