RetroPoradna – část 28.

Dárek po hodné čtenáře.


Vážené čarodějky, vážení kouzelníci

poslední dobou se rozšířily nepříjemné a naprosto nepravdivé pomluvy o mé údajné – až se mi to příčí vyslovit – pohlavní chorobě. Nevím, která osoba si tuhle sprostou lež vymyslela, ale ujišťuji vás, že to absolutně, ale absolutně není pravda. Jsem zdráv jako ryba, což může potvrdit i moje přítelkyně golux, která sice momentálně bere antibiotika, ale ta vůbec nejsou na léčení pohlavních chorob, ale vyrážky v obličeji. To, že žádnou nemá, jen dokazuje, jak jsou zmíněné prášky účinné. Proto se nenechte odradit a pilně navštěvujte moje konzultační hodiny.

Váš oddaný Lucius Malfoy

 

Otázka pro Vážené pány:

Jaká je situace do které byste se neradi dostali? Co byste popřípadě dělali v takové situaci?

Emílie Zaskočená

Severus Snape: Až se do takové situace dostanu, tak to budu vědět. Ovšem vzhledem k tomu, že takovou situaci přirozeně nějak vyřeším, již nebude spadat do kategorie hypotetických situací, do nichž bych se nerad dostal, a vaše otázka je tudíž bezpředmětná.

Lucius Malfoy: Obecně bych se nerad dostal do situace, ve které by byla snížena vážnost moje nebo mé rodiny. V tom případě by autor této situace velice rychle poznal následky mého rozčarování.

Pan Postrach: Zásadně se nedostávám do situace, ze které není možné vyklouznout…To bych s tím pak už moc nenadělal…

Dark Lord: Zajímavá otázka.

Myslíte si, že je důležité mít (nejen) v ložnici nějaká ta zrcadla?

Fintila

Severus Snape: Ne. Po pravdě je vlastnictví zrcadla naprostá zbytečnost. Oholit se dokážu i bez něj za pomocí jednoduchého kouzla. Ačkoli připouštím, že výjimka potvrzuje pravidlo, jak mě o tom kdysi přesvědčil Lucius. Zrcadlo – velké zrcadlo – několik velkých zrcadel v ložnici může být – inspirativní.

Lucius Malfoy: Zrcadla jsou důležitá, protože jen hlupáci a ošklivci říkají, že nezáleží na tom, jak člověk vypadá. Naopak – záleží, a hodně. První dojem je nesmazatelný. O zrcadlech v ložnici by se dala napsat tlustá kniha. O jejich praktickém využití se můžete přijít přesvědčit na Manor. Ovšem chce to dokonalé tělo; sledovat v zrcadle splasklá prsa nebo beďar na zadku zrovna nepřispívá k erotické atmosféře. Pokud nějakou takovou vadu máte, přijďte také, jistě máte i jiné problémy, které spolu budeme moci řešit.

Pan Postrach: Mimo ložnici určitě, přece z domu neodejdete s kravatou nakřivo….V ložnici je nepotřebuji…vidím docela dobře to, co potřebuju i bez nich…

Dark Lord: Tak…čas od času se to hodí. Aby člověk třeba neodešel z domu s pěnou na holení na xichtě… Pastou na zuby na košili… Kouskem marmelády dovíkde… Zásadně nejsem proti. Všeho ale moc škodí. Zvlášť pokud u zrcadla dáma tráví celé dny a noci. (Přesněji řečeno: Dáma nebo Lucius Malfoy, ale ten se mě netýká, to ať si zařídí Golux…)

Ahoj! Táta každou chvíli dělá mámě “malá”, i když jim hlasitě vysvětluji, že se mi to vůbec nelíbí. Jak je mám přesvědčit, že je máma jenom moje?

Akim (3)

Severus Snape: Nijak, zatím jsi, hochu, ještě nedospěl do věku, kdy by sis mohl nárokovat ženu jen a jen pro sebe. Smůla.

Lucius Malfoy: Drahý Akime, žiješ ve velkém omylu. Máma není jenom tvoje, ale patří i tvému otci a možná i dalším mužům. Snaž se s tím smířit, v životě poznáš, že když žena patří jen jednomu muži, je to pro ostatní muže veliká škoda.

Pro redakci: Co to má u Merlina znamenat? Nejsem pediatr ani dětská Linka důvěry. Příště prosím dotazy od nezletilých posílejte rovnou Severusovi, ten má alespoň nějaké pedagogické zkušenosti!

Pan Postrach: Hm, to by mě zajímalo, jak se tříleté dítě dostalo zrovna k Pentagramu….a navíc k Poradně! *dělá si do notesu poznámku*

Dark Lord: Cože?

Dám vám menší test…Přečtěte si situaci a rozmyslete si odpověď.

Situace:

Jedna mladá dáma byla na pohřbu své matky, kde se potkala s jistým mladým mužem, jehož neznala. Ten pán byl tak okouzlující a tak hrozně podobný jejímu vysněnému ideálu muže, že se do něj okamžitě zamilovala… A pak, po několika dnech, zavraždila svou sestru.

A teď ta otázka: Proč svou sestru zabila?

Anonymní psychiatr

Severus Snape: Protože to byl její otec. Je všeobecně známo, že pro vysněný ideál každé ženy je obrazem její otec.

Lucius Malfoy: Psychika žen obecně je záležitost velice pochybná a neproniknutelná. Pokud ta dotyčná zabila svou sestru, jistě si to ta dáma zasloužila. Pátrat po důvodech by byla zbytečně vynaložená námaha.

Pan Postrach: Není to NÁHODOU test na to, zda-li máte sklony být masový vrah? Abych si to nevzal osobně…

Dark Lord: Protože byla blbá. Pokud skutečně slečna doufala, že toho inteligenta potká na dalším pohřbu, udělala zásadní chybu. Za 1.) i kdyby ho tam potkala, pude za katr a už ho neuvidí. Jen idiot by si nabrnknul babu co de do lochu. Za 2.) znáte někoho, kdo je ochoten chodit na pohřby jako do cukrárny? Buď bude tedy mladík nepřítomen, nebo nebude mít chuť cukrblikovat. A konečně za 3.) to ji nic lepšího nenapadlo?! Kdyby si každý sjednával rande vraždou, co by dělali Smrtijedi?!

 

Esquire nebo Playboy?

Dajána

Severus Snape: Předplácel jsem si měsíčník o černé magii, než ho Ministerstvo zakázalo. Takže odebírám už jen měsíčník o lektvarech.

Lucius Malfoy: Mudlovské časopisy nečtu. To jejich předhánění v tom, kdo má lepší auto, hodinky nebo značkové slipy mě nechávají absolutně chladným. Nehledě na to, že se nepotřebuji vzrušovat nad obrázky polonahých mudlovských holek. Když chci, mám to naživo.

Pan Postrach: Noviny, v Playboyi večerní zprávy nenajdu…

Dark Lord: Čtyřlístek. Jsem skromný a zatopím v kamnech i levnějším papírem.

Autoři: Vidíte to sami…

3 komentáře u „RetroPoradna – část 28.

  1. By mě zajímalo, jak Lucius pořád láká dotazovatelky na Manor, co by udělal, kdyby mu tam přišla nějaká ošklivka, starší paní než je on sám, nebo nějaká mudla. Jestli by jim to taky ochotně ukázal v praxi. :lol:

  2. Před vstupem do sídla by vyfasovaly papírovej pytlík na hlavu a je vystaráno :lol:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p