RetroPoradna – část 26.

Dnes s odpověďmi Salazara Zmijozela jako bonus.

Milí kouzelníci, milé čarodějky,

po jisté pauze se vracím opět s úvodním slovem do Vaší oblíbené poradny. Nejen vy, naši věrní čtenáři, ale bohužel i my, zkušení kouzelníci, máme občas problémy, které musíme řešit, a nikdo nám s nimi nepomůže. Ale vy, naši milí příznivci, máte obrovské štěstí, že máte mne a Severuse, kteří si své problémy již dokázali úspěšně vyřešit (doufám, že mluvím i za něj) a že, obohaceni novými zkušenostmi, můžeme opět pomáhat Vám, kteří naši pomoc potřebujete. S důvěrou se na nás obracejte, uděláme vše, co bude v našich silách, abyste se necítili osamoceni.

Váš Lucius Malfoy.

 

Při světle, nebo potmě? A zářivky, nebo svíčky?

Žárovka

 

Severus Snape: Číst si po tmě je podle mě zhovadilost, takže pochopitelně při světle. Preferuji petrolejku.

Lucius Malfoy: Potmě je to věčná škoda. Světlo svíček je romantické, ale horký vosk někdy zanechává nepěkné jizvy. Samozřejmě, že i nezapálené svíčky mají své využití. Jen buďte tak laskavá a vysvětlete mi, co je to zářivka.

Salazar Zmijozel: Jsem celkem konzervativní, takže nejen svíčky, ale i louče. Výdobytkům moderní doby, jako jsou zářivky, příliš nevěřím.

 

Máte nějaké zásady, kterých se vždy držíte?

Kodex

 

Severus Snape: Ano, vyváznout ze všeho se zdravou kůží.

Lucius Malfoy: Moje zásady jsou všeobecně známy: nestýkat se s příslušníky nečistokrevných rodin, dbát na svou image a čest rodiny. Zásada přežít za každou cenu je samozřejmostí.

Salazar Zmijozel: Jistě. Zásadově si vždy beru, co chci. Někdy to sice trvá déle, než by se mi líbilo, zato to pak přináší daleko intenzivnější potěšení.

 

Vážení pánové,

Doslechla jsem se o vaší poradně a víte, mám takový dotaz:

Zajímalo by mě, proč se mému muži vždy postaví péro, když se pro cokoliv ohnu.

Děkuji za odpověď

Valerie

 

Severus Snape: No, možná byste měla uvést, jestli při tom ohýbání máte nebo nemáte na sobě kalhotky. Pokud ne, nepostavilo by se jen idiotovi nebo impotentovi.

Lucius Malfoy: U Merlina, proč vás zajímá důvod? Důležité snad je, že ANO!!!

Salazar Zmijozel: Podle mého v sobě skrývá pořádného kance. Měla byste mu tento pohled poskytovat co nejčastěji a věřte, že budete s jeho výkony spokojena.

 


Dobrý den pánové!

Trápí mne spíše výčitky svědomí, než ten “problém” jako takový. Ten spočívá nejspíše v tom, že jsem odjakživa velice sexuálně náruživá a, objektivně posouzeno, tak trochu promiskuitní. Jde o to, že jsem nikdy nedokázala po fyzické stránce vydržet s jediným partnerem či partnerkou. Minimálně potřebuji “od každého jedno”, jsem silně bisexuální. Zcela upřímně ale říkám, že se to nevylučuje s možností chovat k někomu velmi hluboké city. To se mi stalo, totiž, potkala jsem zřejmě poprvé někoho, do koho jsem se skutečně zamilovala, a je nám spolu nádherně. Náš vztah je hlavně o povídání, společných zájmech, o erotice jen minimálně, ne však proto, že by chyběla iniciativa z partnerčiny strany, to spíše já mám pocit, že by se tím mohlo vše pokazit. Náš vztah takto funguje několik týdnů. Pravda ovšem je, že se mezitím stýkám, čistě za účelem sexu, s jedním svým milencem. Mám v oblasti sexu poněkud neobvyklé, někdy možná zvrácené choutky. Můj milenec je o dvacet let starší, velmi si v tomto směru rozumíme, náš vztah je po fyzické stránce dokonalý. Citově na něj ale nejsem nijak vázaná. Do přítelkyně jsem blázen od první chvíle. Ale mám obavy z překročení určitých hranic, protože už mám zkušenost s tím, že se mě, resp. mých praktik, někteří mí bývalí partneři či partnerky tak trochu lekli.

Vypadalo to jako ideální řešení, mít vztah s přítelkyní a báječný sex s milencem, ale jak jsem řekla, trvá to už nějakou dobu a začíná mě trápit svědomí. Nevím zda, případně jak se rozhodnout…

Pevně věřím, že mi dokážete poradit.

Pěkné dny,
Nympha

Severus Snape: Pokud se nemůžete svojí přítelkyni svěřit s tím, co se vám líbí v posteli, pak to asi zase tak úžasná láska jako trám nebude, nemyslíte? Pokud máte ten bláznivý nápad, že bude monogamní věrná lesba, pak jí řekněte, co máte ráda a jděte s ní do postele. Berte to jako zátěžový test. Jestli uteče, pak nebyla ta pravá.

Lucius Malfoy: Na tak dlouhý dotaz existuje naštěstí krátká odpověď: udělejte něco se svým svědomím, zbytečně Vám komplikuje život.

Salazar Zmijozel: Na co si pro Merlina stěžujete? Máte skvělý sex i lásku. Sice je to každé zvlášť, ale nikdo nemůže mít všechno a vy jistě nejste žádnou vyjímkou. Svědomí umlčte lahví dobrého pití a užívejte si všechno co máte, dokud to máte. Až to praskne, můžete o všechno přijít. A nebo taky získat, záleží na založení vaší přítelkyně.

 

Dobrý den, pane Malfoyi a pane Snape,

Měla bych takový malý problém a prosbu, zda byste mi ho nepomohli vyřešit.

Vždycky jdu do postele s touhou se milovat, ale jakmile na mě partner sáhne, prostě najednou nemůžu. A přitom se máme moc rádi, on mě na jednu stranu přitahuje a na druhou odpuzuje.
Tento problém mám poslední dva měsíce. Nikdy předtím se mi to nestávalo.

Děkuji za váš čas

Patricie

 

Severus Snape: Zamyslete se nad tím, jestli jste před dvěma měsíci nepotkala někoho, kdo by mohl způsobit, že jste se svým stávajícím partnerem nespokojená.

Jediným řešením je vyměnit partnera, nebo zatnout zuby a tak nějak se přes to přešoustat. A nebo si najděte milence.

Lucius Malfoy: Opravdu zvláštní dotaz. Nicméně bych radil, abyste se podvolila své touze. Mně také spousta žen tvrdila, že je odpuzuji, a když došlo na věc, byly nakonec rády, že svůj takzvaný odpor překonaly.

Salazar Zmijozel: Pořiďte si pouta a bič a vyzkoušejte jak vám bude vyhovovat sadomasochismus. Zdá se, že k tomu máte sklony.

 

Jak mám partnerovi vysvětlit, aby při sexu používal ochranu (kdo ví s kým kde byl)? Jo a ještě by mě zajímalo, proč chlapům vadí, když ho partnerka “podvádí”, když on to dělá taky?

M.

Severus Snape: Ochranou myslíte pravděpodobně prezervativ – pokud je váš přítel kouzelník z rodiny jen vzdáleně podobné té Luciusově, nepřesvědčíte ho. Osobně vám doporučuji nespoléhat se na mudlovské latexové výrobky a nastudovat si léčivé širokospektrální lektvary. Mohu vás ujistit, že dobře udělaný lektvar vás ochrání spolehlivěji než cokoli jiného. Už se mi stalo, že – jsem se doslechl o tom, že ta mudlovská ochrana praskla. A řeknu vám, že to byl pěkný průser, který bych nepřál snad ani – no jemu jo.

Mužská nevěra je mnohem méně závažná proto, že zatímco ženská nevěra je dobře promyšlená a z rozumu, ta mužská je prostě jen selhání, nedostatek vůle a tudíž omluvitelná. Když je muž nevěrný své partnerce, je to jako když vy během diety sežerete tabulku čokolády.

Lucius Malfoy: Ochranou myslíte pravděpodobně prezervativ, což je mudlovský vynález a tudíž mu ze zásady nedůvěřuji. Vhodně zvolený lektvar je mnohem spolehlivější; jistě nějaký umíte namíchat, pokud ovšem jste kouzelnického původu. Pokud ne, je mi srdečně jedno, jestli vás partner nakazí.
Co se týká ženské nevěry, ta vadí jen těm mužům, kteří nemají dostatečné sebevědomí. Takoví muži střídají partnerky, aby sami sebe přesvědčili, že na to mají, a vaše nevěra jim vadí, protože se bojí, že by se mohl najít někdo lepší. S tím nic neuděláte. Je málo vyvolených, kteří mají sebevědomí na dostatečné výši, aby věděli, že nikdo lepší prostě není, a jejich takzvaná nevěra je vlastně jen dobročinnost a snaha udělat šťastnými co nejvíce žen.

Salazar Zmijozel: Pokud to nedokážete partnerovi vysvětlit, řekněte mu, že jste sama nakažená a uvidíte, jak rychle si tu věc nasadí…a nebo uteče, ale to je riziko podniku.

Odnepaměti bylo vždy obecným názorem, že nevěrná žena je děvka, kdežto nevěrný muž je borec – odpusťte mi ten výraz, dlouhodobým pobytem v dnešní době postrádám trochu vznešenost a kultivovanost svého vyjadřování. Tedy proč tento názor měnit? Představte si, kdo by asi chtěl mít doma děvku a kolik žen touží po sexuálním přeborníkovi?

Pár dotazů extra pro pana Zmijozela…
 

Jak to máte nejraději?

Filoména

Bez zbytečných řečí a s dlouhou předehrou.

Nechala ona vás, nebo vy ji?

Zvědavka

Záleží na tom, o kom právě mluvíte.

Co pořád máte na těch nechutnostech ve sklepě?

Černá vdova

Nechutnostech ve sklepě? O žádných nevím.

Co tak se ostříhat?

Friseur

A proč?

Co dělá skleróza?

Doktor

Dosud jsem těmto civilizačním chorobám nepodlehl.

Sex na jednu noc, nebo kamarádka napořád?

Ona

Záleží na tom, jestli se chci milovat nebo klábosit.

Kdo je prolhanější, ženy nebo muži?

Žena

Obvykle ženy, protože jejich lži bývají vědomě propracované do detailů. Muži lžou pouze tehdy, jsou-li donuceni přílišnou zvědavostí ženy. Ženy tedy popravdě chtějí, aby byly obelhávány, kdežto muži lež nesnášejí.

Autorský trojúhelník S. Snape & L. Malfoy & S.Zmijozel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p