RetroPoradna – část 24.

Vážené čtenářstvo,

dnešní poradna bude tak trochu…necelistvá. Ale kdo je dokonalý, že. Takže předem vás upozorňuji, že některé dotazy nejsou zodpovězeny od obou kouzelnických ikon. V brzké době (chápej: až se pan Snape zotaví z marihuanového týdne v redakci) se to ale pokusíme napravit. Také velice děkuji čtenářkám, jenž směřovaly dotazy na Pána Zla. Užili jsme si opravdu zajímavou půlhodinku. (Dlužíte mi tubu krému na modřiny…)

Co dodat? – Snad jen, že poslední dobou se věci nevyvíjejí požadovaným směrem, proto k nám buďte shovívaví.

Beatrix

 

Přežili byste týden sami v lese?

Zálesačka

Severus Snape: Přežila byste vy den mezi Smrtijedy?

Lucius Malfoy: Nemám jediný důvod trávit sám týden v nějakém lese. Pokud by k tomu došlo, jistě by se našel způsob, jak bych si tento pobyt zpříjemnil, jsem přece kouzelník. Je otázkou, jak by potom vypadal ten les.

Jaké jsou vaše tajné erotické představy a sny?

Marina

Severus Snape: Tajné.

Lucius Malfoy: Proto jsou tajné, milá Marino, že je nevykládám každému na potkání. Ovšem pokud budete mít zájem, mohu Vám je ukázat. Je otázkou, jestli to přežijete.

Darovali byste sperma, kdyby to mělo být pro dobrou věc?

Justýna

Severus Snape: Můžete specifikovat tu ´dobrou věc´? Jako že by si všechny členky Řádu pořídily moje dítě? V ŽÁDNÉM případě.

Lucius Malfoy: V žádném případě. Svoje sperma rozdávám pouze osobně.

Dobrý den, pane Snape,

chtěla bych se Vás zeptat, zda je v pořádku, když má žena mladšího partnera. Jak se na to díváte Vy? (Pane Malfoyi, Vaši odpověď už dokážu odhadnout, ale zkuste mě překvapit) :o)
Děkuji a přeji hodně inteligentních dotazů. Předpokládám, že ten můj hned na začátku odsoudíte jako naprosto dementní…

Ajax

Lucius Malfoy: Samozřejmě, že je to v pořádku. Věk nehraje vůbec žádnou roli. Navíc, pro oba je tento způsob něčím přínosný: žena se cítí polichocena zájmem mladšího muže a muž může těžit z jejích bohatých životních zkušeností.
Problém je, pokud ten mladší muž vypadá i přesto jako její tatínek, pokud intelektuálně ustrnul na úrovni patnáctiletého fracka a pokud hledá ošetřovatelku, nikoli milenku. U ženy pak nastane problém v případě, že žádné bohaté zkušenosti nemá, zvláště pak proto, že byla dvacet let vdaná za troubu, který s ní souložil jenom potmě a na misionáře. Ale obecně mohu tento vztah pouze doporučit.

 

Dobrý den, Luciusi, Severusi a Temný pane,

jsem mudla a asi před měsícem jsem se šíleně moc zamilovala do svého profesora na tělocvik. Je mu šestadvacet, má nádhernou postavu a po každé, když kolem mě projde, roztřesou se mi kolena. Když se mě na něco ptá, nejsem schopna hned vymyslet svůdnou odpověď. Jsem ale hrozně stydlivá a nedokážu ho sbalit. Nevíte, co mám dělat, abych ho dostala?

Luva

Lucius Malfoy: Milá Luvo, nic nevymýšlejte. Pokud se člověk příliš snaží být vtipný, většinou z toho vyjde nějaké mumlání nebo blábolení, kterým se tak nanejvýš ztrapníte. Dokud budete do svého profesora zamilovaná, nic s tím neuděláte, stejně se budete červenat a koktat. Všechno půjde jako po másle, až přestanete být tak citově angažovaná. Chovejte se přirozeně a doufejte, že Vás vezme takovou, jaká jste. Jinak Vám nezbývá nic jiného než potichu trpět a až Vás to přejde a budete nad věcí, klidně ho utřete jako zpocený okno.

Dark Lord: Je to příšerně jednoduché. Jestli se mu líbíš, dá ti to najevo, jestli ne, je to stejně jedno. Školní lásky jsou prý nádherné, a nejhezčí je zamilovanost do profesorů. No nevím. Já tím nikdy netrpěl a zřejmě už trpět nebudu. Proto radím dát si studenou sprchu a podívat se na to nějak reálně. Za pár let stejně (i kdyby sis ho vzala) zjistíš, že je to průměrný člověk. Nehledě na skutečnost, že nad ním s největší pravděpodobností tajně slintá minimálně další tucet holek.

 

Zdravím vás všechny tři.

Už asi od svých patnácti let jsem se začínala zajímat o bondage a teď je ze mě sado masochistka. Hrozně mě vzrušuje, když jsem při tom svázaná, nebo když mě přítel mlátí. Jenže mám problém, že už asi rok a půl s nikým nechodím. Luciusi, praktikujete něco podobného, když jste tak znalý? Mohla bych případně přijet na Manor? A co na to pan profesor a Pán Všeho Zla? Byla bych strašně moc ráda, kdyby byl někdo z vás ochoten mi věnovat čas, protože vás už dlouho obdivuji a Luciuse tajně miluji.

A.

Lucius Malfoy: Praktikuji sex na všechny způsoby a nemám nic ani proti sado-maso praktikám. Je pravda, že záleží na tom, na jaké jste straně, ale Vaše pojetí by mi vyhovovalo. Velmi rád Vás přivítám na Manoru, rok a půl je už skutečně dlouhá doba. Pomůcky nosit nemusíte, mám na Manoru velký výběr. Sama si můžete určit intenzitu brachiálního násilí, jen bych nerad, aby Vám potom odumřely ruce v zápěstí a abyste začala vidět až po týdnu, až splasknou otoky.

Dark Lord: Milá slečno…řekl bych to takhle: nic proti, ale mám své práce dost. Když vás baví být mlácená, vemte si nepříčetnýho alkoholika a máte to dosmrti zadarmo a bez starostí. Kdybych si vás vzal do parády já, asi byste už neodešla…po svých.

Autor: Všichni kdo přiložili ruku k dílu…vážně to zní tak perverzně?

1 komentář u „RetroPoradna – část 24.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p