RetroPoradna – část 20.

lucius-lucius-malfoy-20143646-356-500Milí přátelé,

těší mě váš neutuchající zájem o naši poradnu. To svědčí o tom, že svou práci děláme dobře a že se na nás obracíte s důvěrou. Znepokojuje mě pouze, že do naší poradny píšou zřejmě i nekouzelníci, jak vyplývá z některých dotazů. Skutečně nejsem žádná charita, abych pomáhal mudlům. Žádám proto redaktorky tohoto plátku, aby pečlivě selektovaly dotazy a ty, které pocházejí z evidentně mudlovských zdrojů, nemilosrdně házely do koše. Nemohu si pomoci, ale mudly skutečně nemám rád.

 

Váš Lucius Malfoy


Dobrý den, mám takový problém. Nedávno jsem se poprvé milovala se svým klukem, a víte, bylo to celé takové nijaké. Čekala jsem od toho víc.

Phoebe (15)

Lucius Malfoy: Milá Phoebe, jestli to bylo poprvé, zajímalo by mě, z čeho usuzujete, že to bylo takové nijaké. I když většina žen údajně tvrdí, že napoprvé to nikdy není ono, a já vidím jednoznačně vinu na straně muže. Udělala jste velkou chybu, že jste nepřišla ke mně. I když na druhou stranu kdybyste přišla, už bych se vás asi nezbavil. Nakupte s přítelem erotickou literaturu, trénujte a uvidíte, že to bude stále hezčí a hezčí. Kdyby přece jen nebylo, přijďte.

Severus Snape: Pokud je váš přítel stejně „zkušený“ jako vy, nevím, co byste hned na poprvé nechtěla. Doporučuji vám přečíst si naši Příručku sexu pro začátečníky a trénovat. Prostě dejte na radu Luciuse, má v tomhle oboru bohaté zkušenosti. Zaučoval svého času snad půlku Bradavic.


Po třech letech jsem se rozešla s přítelem. Jsem z toho zoufalá. Nejím, nespím, pořád brečím. Chtěla bych ho zpátky. Poraďte mi, jak to udělat.

Camila (24)

Severus Snape: Najděte si jiného.

Lucius Malfoy: Přijďte na Manor, vysvětlím vám bláhovost vašeho počínání. Lpět na jednom muži je pro ostatní muže velká nevýhoda.


Chtěla bych se zeptat, jestli se už jako nevěra bere, když jsme se políbili. A zda je nevěrou orální sex, když vlastně přece nejde tak docela o sex ne?

anonymní

Lucius Malfoy: Milý anonyme, nevěra je společenský předsudek. Když to chcete, vezměte si to. Pokud myslíte na sex s jiným partnerem, stejně to dřív nebo později uděláte. Čím déle na to budete jenom myslet, tím větší vám hrozí nebezpečí, že se pak zamilujete a zbytečně si zkomplikujete život. Pamatujte, že kdo rychle dává, dvakrát dává. A zakončím slovy klasika: Kdo vzal polibek a nevezme vše, zaslouží, aby ztratil i to, co získal.

Severus Snape: Musím vás vyvést z omylu. Orální sex je sex. Proto se mu taky říká orální sex. Nezáleží na tom, kam se to strká, pořád je to sex. K vaší otázce ohledně líbání – většina mužů není nadšená, když se ta jejich ocicmává a někým jiným. Nicméně bych vám doporučil zamyslet se nad tím, proč vůbec uvažujete o nevěře.


Můj přítel to zvládne i třikrát za noc. Heč!

Lily (16)

Lucius Malfoy: Milá Lily, vzhledem k tomu, že mnoho mužů to zvládne jenom jednou, tak jste buď výjimečně pěkná, nebo je sexuální apetence vašeho přítele větší než obvykle. Ovšem v porovnání se zkušenými muži jde o výkon celkem průměrný. Kdyby to bylo třikrát za hodinu, bylo by co obdivovat. Rozložit tři orgasmy do osmi hodin zas taková sláva není.

Severus Snape: No, dotaz to není, a nevím, proč na to vlastně odpovídám. Ale jak dlouho jedno číslo trvá? Já totiž osobně upřednostňuji kvalitu před kvantitou.


Kde najít toho pravého?

Elke

Severus Snape: Musím vás, slečno, zklamat, nic takového jako ti praví neexistuje. Maximálně najdete nějakého zoufalce ochotného si vás vzít. A toho rozhodně nenajdete na pohovce u vás v obýváku, zkuste jít někam ven, zbytek přijde samo – časem.

Lucius Malfoy: Hledejte intenzivně a všude. Ten pravý se určitě objeví, i kdyby jen na několik minut.


Co je pravdy na tom, že se mrtvole nedá nahonit péro? 
Zvědavá

Severus Snape: Překvapivě hodně, k úspěšné erekci je totiž nutný aktivní krevní oběh, a ten, překvapivě, mrtvoly nemají. Ostatně proto všichni nekrofilové jednoznačně preferují roli aktivního. A vy byste se měla za takové otázky jít léčit.

Lucius Malfoy: Pokud je mi známo, čerstvý oběšenec má erekci přímo ukázkovou. Je pravda, že mu to dlouho nevydrží, tak musíte být rychlá. Ovšem mrtvoly jsou obvykle dost studené a takové pasivní, prostě není to ono.


Nevíte, kolik je hodin? 
Amálie Uspěchaná

Severus Snape: Tolik jako včera touhle dobou.

Lucius Malfoy: Pořiďte si hodinky, domácího skřítka nebo odhadujte podle slunce.

Severus Snape & Lucius Malfoy

 

Zdroj: obrázek fanpop.com

1 komentář u „RetroPoradna – část 20.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p