RetroPoradna – část 18.

Lucius-Malfoy-lucius-malfoy-10624709-500-500Milé čarodějky a kouzelníci,

máme velkou radost, že dotazy do naší poradny stále přicházejí ve velkém množství. Jedna věc mne nicméně trochu zaráží; v některých dotazech jakoby byl ukryt nějaký osten výsměchu, chlubení nebo podceňování mých schopností. Musím přiznat, že se mě to velice dotýká; rád vám poradím, ale opravdu nejsem zvědav na výlevy typu že ho máte většího než já, nebo kolikrát se váš přítel za noc udělá (heč!). Věřte mi, že JÁ s velikostí svého penisu ani s počtem orgasmů za noc žádné problémy nemám. Takže zanechte zbytečných spekulací a netrapte se. S dokonalostí se prostě nemůžete měřit.

Váš Lucius Malfoy.


Myslím, že je mi můj přítel nevěrný. Co mám dělat?
Fifi (25)

Severus Snape: Buďte mu nevěrná taky.

Lucius Malfoy: Myslet neznamená vědět. Zkuste se občas namalovat, koupit si erotické prádlo nebo si nechat udělat plastiku. Pokud to nepomůže, neřešte to. My muži jsme už prostě takoví.


Byli jste někdy doopravdy zamilovaní? Kdy a do koho?

Lajla (17)

Severus Snape: Bez komentáře. Jasně jsem řekl, že na dotazy tohoto typu již nadále odmítám odpovídat.

Lucius Malfoy: Opravdovým zamilováním myslíte stav, kdy se člověk chce vyspat se stejnou ženou i podruhé nebo potřetí? Ano, párkrát jsem to zažil. Ale nezlobte se, jména si už opravdu nepamatuji.


Věříte na lásku na první pohled? Existuje něco takového vůbec?

Greta (19)

Severus Snape: Jistě, do Luciuse se většina žen zamiluje hned po prvním pohledu na jeho konto.

Lucius Malfoy: Věřím v sexuální přitažlivost na první pohled. Láska jen věci zbytečně komplikuje.


Můj přítel je vlkodlak. Kvůli selhání lektvaru proti početí jsem s ním těhotná. Zajímá mě, jaká je pravděpodobnost, že naše děti budou nějak zasaženy jeho…odlišností.

Marie (29)

Severus Snape: Velká a doporučuji to utratit hned, jak se to narodí, pokud jste propásla termín interrupce.

Lucius Malfoy: Záleží na tom, v jaké podobě s vámi souložil. Rád bych s vámi podrobně probral odlišnosti jeho přirození v lidské a vlkodlačí podobě. Co kdybyste se u mě stavila, až budete mít čas?

 


Dobrý den. Trápí mě dvě věci a obě se týkají sexu s manželem. Můj první problém spočívá v tom, že moje vagína produkuje příliš mnoho sekretu a v důsledku toho, pak manžela dostatečně necítím a ani on mě. Nepomáhá ani to, když na to skočíme bez předehry. To naopak reaguje moje pipka ještě víc a topíme se. :) Neexistuje na to nějaká vysoušecí bylinka? A druhá věc je, že při sexu si stále představuji někoho jiného, než je můj manžel. V převážné většině jste to Vy, pane Snape. Nemohu si pomoci, představa, že jsem s vámi v posteli mě nedokáže opustit. Velmi mě vzrušujete. Možná i odtud pramení problém číslo jedna. Co mám dělat? Nechci aby mé jinak krásné manželství ztroskotalo. Sex je pro nás oba moc důležitý. Děkuji za Váš čas a odpověď.

Tajně toužící Šárka.


Severus Snape:
Ženské tělo má už od přírody potřebu produkovat spoustu sektretu, zatímco mužské, úspornější, vystačí s jedním za to nejdůležitějším. To je prostě krutý fakt.
Co se týče vašeho prvního problému – neustále dokola čtu v téhle bláznivé poradně skuhrání žen s opačným problémem, kdy je manžel, bratr, milenec drhne na sucho. S ohledem na to jste vlastně šťastná žena. O to šťastnější, že se váš manžel nemusí dřít kdo ví jak dlouho s přehedrou a může skočit rovnou na symfonii. Neřešil bych proto vaše záplavové potíže, spíš bych doporučil pít odvar z bylinek zvyšující citlivost vaginy. Sice bych dokázal připravit lektvar, který by vyvolal potřebný “vysoušení efekt”, ale zeptejte se sama sebe, jestli byste raději pipku mokrou a dobře ošoustanou, nebo odřenou jako vaše méně šťastné kolegyně.

Pokud jde o druhou část vaší otázky – většina lidí si při sexu představuje někoho jiného a já bych býval ocenil, kdybyste se o svých fantaziích nešířila takhle veřejně. Bohužel redakce zamítla mou žádost o cenzurování vašeho dotazu. Takže pokud vám to ve vašem manželství tak vadí, jsem ochoten svolit k soukromé schůzce, kde bychom našli nějaké řešení přijatelné pro obě strany.
I když nejsem nadšený z toho, že se do mě už zase kvůli vám strefují, musím poukázat na pozitivní fakt, že na téhle planetě jsou i ženy, které vzrušuje intelekt a nikoli hezká prostoduchá aristokratická tvářička s načesanou blond hřívou a malým pérem.

Lucius Malfoy: Milá Šárko,

není mi jasné, proč je zdrojem vaší touhy právě Severus. Ale každý máme svou úchylku a mohu vás ujistit, že to časem přejde. Ale musím říct z vlastní zkušenosti, že je to krásné, když je žena neustále připravena ke styku, a to i bez předehry. Osobně proti předehrám nic nemám, ale většina žen tomu podle mého názoru přikládá příliš velkou váhu a zbytečně se tím ztrácí čas. Experimenty s vysoušením bych rozhodně nedoporučoval. Jednoduše řečeno, vaše vagina má víc rozumu než vy.


Ehm,

může mi někdo vysvětlit co má tohle znamenat? Odkdy mají chovanci ústavů pro psychicky narušené spoluobčany přístup k internetu?

Dora

Severus Snape: Nemám nejmenší tušení. Zeptejte se svého ošetřující lékaře, proč vás pouští na internet.


Lucius Malfoy
: Zcela výjimečně souhlasím se Severusem. V kterém ústavu jste? Mohli bychom vás brzy navštívit osobně…


Prosim vás, někde jsem zaslechla něco o Tokio Hotel, ale nemám páru co to asi je. Nemohli byste mi to vysvětlit?

Díky, Mářa.

Severus Snape: Co to je hotel snad víte, ne? A Tokio na mapě najdou podstatně dementnější trapeři.


Lucius Malfoy
: Našeho, tedy kouzelnického světa, se to určitě netýká, to bych o tom musel něco vědět. Pokud jde o něco z mudlovského světa, pak mě to absolutně nezajímá. Pokud jste čarodějka, nemusí vás to zajímat rovněž. Pokud jste mudlovská šmejdka nebo nedej Merlin dokonce mudla, zaráží mě Vaše drzost zasílat dotazy do naší poradny.
Severus Snape & Lucius Malfoy

 

Zdroj: obrázek z fanpop.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p