RetroPoradna – část 10.

Lucius-Malfoy-lucius-malfoy-10621024-500-500Milí pánové,

mám takový problém – fanfiction o vás. Někdy je čtu před spaním tak dlouho až se podívám na hodinky a zjistím, že už žádné spaní nebude, protože musím vstávat nebo kvůli nim nestíhám své povinnosti a zapomínám na schůzky. Je to normální, vzhledem k vaší neodolatelnosti, nebo by se to mělo nějak léčit (jak)?

Děkuji.

S vřelými sympatiemi

Silmaren

Milá Silmaren,

to je pro studenty typické…jeden z důvodů, proč je tak nesnáším. Na druhou stranu oceňuji, že alespoň něco čtete.

S pozdravem

Severus Snape

 

Milá Silmaren,

a to si představte, že JÁ se s problémem vlastní neodolatelnosti potýkám již od raného dětství. Ovšem – vše je otázkou zvyku.

Co se týká povinností, pokud jste bohatá, pak v podstatě nikdy žádné mít nebudete. Pokud nejste…to je mi Vás líto.

S pozdravem

Lucius Malfoy


Nejveleváženější pánové,

jak se cítíte, když čtete různé povídky (ať už slashe nebo hetero), kde se vyskytují vaše postavy a šílené autorky vám tam dávají naprosto jiný charakter, než ten, který je vám vlastní? (Nedávno jsem četla povídku na anglickém fanu, kde vám, pane Malfoyi NEVADILO, že měl váš jediný syn Draco dítě s Hermionou Grangerovou a dokonce jste jim dovolil bydlet v Malfoy Manor, zatímco jste se vy s Narcissou odstěhovali do mudlovské části Londýna…)

Počítám i s vaší odpovědí, že takové nesmysly nečtete, pane Snape, a tak tu mám příklad jedné povídky i pro vás. Četla jsem povídku, kde jste se měl zamilovat do Pottera a on do vás také a potom jste mu prý zachránil život, když jste skočil přeD letící Avadu a se slovy: Miluju tě, Harry, sejdeme se v nebi, jste zemřel.

Proto se vás ptám, jak se cítíte, když se toto dozvídáte, nějak nedokážu uvěřit, že by vám to bylo jedno.

S pozdravem

Nathalien

Milá Nathalien,

co se týče námětu – jak jste si nepochybně (za předpokladu, že nejste jedním z těch tupohlavých idiotů, jaké musím obvykle učit) všimla, Potterův život jsem ne zcela dobrovolně pomáhal zachraňovat po celou dobu jeho nepříliš úspěšného studia v Bradavicích. To je prostý fakt. A tady vidíte, co se stane s prostým faktem, když se literatura svěří do rukou tupohlavým idiotům. Až se budu pokoušet zmíněnou slečnu definitivně odradit od psaní Avadou Kedavrou, slibuji, že stihne-li při tom odskakovat a mluvit (resp. škemrat o život), nechám ji být.

S pozdravem

Severus Snape

 

Milá Nathalien,

a pokud ji Severus nechá být, já ji zabiju.

S pozdravem

Lucius Malfoy

 

Zdroj: obrázek: fanpop.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p