RetroPoradna – část 9.

snape-severus-snape-32905546-500-500Vážení pánové,

všimla jsem si, jako nemálo dalších vašich příznivkyň, že vaše poradna na poněkud delší dobu přestala fungovat. Mohu se zeptat, jaké okolnosti to způsobily?

Navždy vaše
Suzan Nicksonová

Milá Susan,

ve světle událostí na světové literární scéně jsme se jednoduše rozhodli vzít si menší dovolenou pro realizaci plánu důmyslné a velice, velice bolestivé vraždy jedné paní ze Skotska. Celá věc je ve stádiu intenzivní přípravy k realizaci. Děkujeme za pochopení.

Vaši stále živí, zdraví a nezamilovaní
Severus Snape a Lucius Malfoy


 

Vážený pane Snapee,

opravdu vám nezačíná už to věčné a stereotypní pouštění hrůzy na přitroublé žáky být nudné?
Nemáte někdy chuť s tím prostě seknout?
Vaše Mary Ann Spikeová

Vážená slečno Spikeová,

kdybyste trochu sledovala dění kolem sebe, možná byste si byla všimla, že už nějakou dobu na žáky nic nepouštím (ačkoli nějaká ta kletbička, zvláště v některých případech, by jistě nebyla od věci), neboť již nějakou dobu vinou jistého drobného nedorozumění nejsem učitelem. Sekám tedy výhradně kořeny Asfodelu a uši některých členů Weasleyovy rodiny…ovšem v případě velkého zájmu mohu samozřejmě vyhovět i vám. Mimochodem, oslovujete-li mne 5. pádem, jedno E na konci bohatě postačí. Až vás budu sekat, křičte si Eeeee dle libosti, ale na gramatice lpím.

S pozdravem
Severus Snape


 

Milí pánové,

již několik měsíců chodím s hodným chlapcem, máme i sexuální styk. Můj chlapec mi tvrdí, že ženy mají v krku další bod G, který se musí dráždit penisem. Jelikož mi chce poskytnout co největší rozkoš, chce to zkoušet i několikrát denně, ale zatím jsme nebyli úspěšní. Nemohli byste mi poradit, jak se tento bod dá najít? (P.S. Už mě fakt bolí pusa)

Děkuji

slečna Naivka Dychtivá

 

Milá slečno Dychtivá,

je až s podivem, co všechno si lidé v dnešní době nechají nakukat! Vím, o čem mluvím, věřte mi – mne osobně kvůli pověrám a drbům málem pohřbili, a můj krk toho zrovna nezůstal ušetřen! Zapůjčil jsem si atlas lidského těla a důkladně studoval anatomii krku (než mi ho pan Malfoy sebral, aby mohl pozvednout úroveň vlastních vědomostí v oblasti anatomie ženských rodidel) a mohu vám zaručit, že rozhodně nemáte o G bod víc, nýbrž o kolečko míň.

S pozdravem
Severus Snape
Milá slečno Dychtivá,

nevěřte knihám, je to tak úzkoprsé! Problém je zcela evidentně v neschopnosti vašeho přítele. Bod G v ženském krku samozřejmě existuje, ovšem pokud je mi známo, jediným žijícím mužem, který ho dokáže spolehlivě najít, jsem já…proto máte-li zájem o skutečně intenzivní prožitek, pošlete toho svého troubu k čertu a neprodleně mne kontaktujte.

S pozdravem

Lucius Malfoy

Zdroj:obrázek: fanpop.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p