RetroPoradna – část 8.

keep-calm-and-love-lucius-malfoy-1Většina z vás si je jistě vědoma toho, že sex je důležitou, ba přímo nedílnou součástí našeho života, a je jen otázka času, kdy si to uvědomí i těch pár zbývajících jedinců. Osobně jsem toho názoru, že pokud máte nějaké problémy v této oblasti, nemůže být váš život celkově uspokojivý. Jsem rád, že vám mohu být nápomocen při řešení těchto problémů a troufám si říci, že jsem kompetentní na veškeré vaše dotazy fundovaně odpovědět.

Pokud jde o otázky čistě osobní včetně těch, které se týkají mojí fyziognomie, nejsem tak úzkoprsý jako Severus. Dávám však v těchto případech přednost osobním konzultacím. Neváhejte se objednat na Manor, protože co člověk vidí na vlastní oči a zažije na vlastní kůži, na to jen tak nezapomene. Praxi ničím nenahradíš.

P.S. Pokud tuto poradnu čtou i nekouzelníci, nechť vezmou na vědomí, že já s tím absolutně nesouhlasím a upozorňuji, že tak činí pouze na vlastní riziko.

Váš

Lucius Malfoy


Je pravda, že muž nepozná, když žena předstírá orgasmus? A může i muž předstírat orgasmus?

Alice (19)

Severus Snape: Ano, je. Lucius někdy ani nestihne blíže poznat dotyčnou ženu, natož běžné projevy jejího orgasmu. Teoreticky i muž může předstírat orgasmus, prakticky se vám k tomu nikdy žádný nepřizná a technicky se to poznat stejně nedá. Každopádně skoro každý Smrtijed při svém „zasvěcení“ staršími Smrtijedy orgasmus předstírá. Pouze Lucius je tak zvrhlý, že nic předstírat nemusel.

Lucius Malfoy: A proč bych měl? Iniciační rituály jsou mým koníčkem. Orgasmus je vysoce subjektivní záležitost a kvůli mně ho nikdo předstírat nemusí. Hlavně že ho mám já.


Strašně mě trápí, že mám malý penis. Neznáte nějaký zaručený přípravek, po kterém by vyrostl?

George (21)

Severus Snape: Ne.

Lucius Malfoy: Je známo, že při sexuálním vzrušení tento orgán zvětší svůj objem. Zkuste být permanentně vzrušený. Pokud to nedokážete, nedokážu vám pomoci ani já. Spáchejte sebevraždu.


Ráda bych se zeptala jen a pouze pana Malfoye. Vy se znáte s panem Snapem již velice dlouho, že? Můžete mi poradit, co na něj platí? Jak ho sbalit? Šíleně ho totiž miluju.

Valerie (25)

Lucius Malfoy: Především se ho za žádných okolností sbalit nepokoušejte. Na to je přímo alergický. Pokud vám stačí sexuální styk s ním, poskytnu vám pár svých vlasů pro mnoholičný lektvar. Až poznáte, jak šuká se mnou, zaručuji vám, že už ho milovat nebudete.


V práci jsem nedodržel pracovní kázeň a způsobil si pracovní úraz. Nikomu jsem to neřekl, abych nebyl potrestán. Potřeboval bych ale poradit, co mám dělat. Vyrašil mi totiž druhý penis.

Howard (35)

Severus Snape: Většina lidí bývá za svou hloupost potrestána. Jsou tací, kteří budou tvrdit, že vy jste byl odměněn. Prostě jděte ke sv. Mungovi. Co jste si myslel, že vám ho pojedu osobně uříznout?

Lucius Malfoy: Nemohl byste mi prozradit, jak jste si ten pracovní úraz způsobil?


Pánové,

mám jeden problém a vůbec nevím, kam se s ním obrátit.

Jednou jsem jela autobusem (mudlovský dopravní prostředek) a naproti mně seděl jeden pohledný mladík. Když jsem se na něj usmála, najednou zbledl a za jízdy vyskočil ven… Pochopitelně rozbil okno a mimo několika zlomenin měl spoustu řezných a tržných ran…

Není to poprvé, co se mi něco takového stalo.

Jsem zoufalá.

Prosím poraďte.

Vaše

Mary Ann Spikeová

 

Milá Mary Ann,

já za prvé, mudlovskými dopravními prostředky necestuji, takže co se v nich odehrává, je mi srdečně jedno, a za druhé, každý zraněný, neřku-li mrtvý mudla rovná se dobrý mudla. Takže bych v tom neviděl problém.

S pozdravem

Lucius Malfoy
Milá Mary Ann,

lidé jsou od přírody velice povrchní tvorové s tendencí posuzovat ostatní podle vzhledu. Je možné, že jste natolik šeredná, že to jedinci s vyvinutějším estetickým cítěním prostě psychicky nezvládají. Osobně bych si přál, aby bylo více lidí, jako jste vy, poněvadž by to mohlo vést k postupné kompletní likvidací jiných, jako je Lockhart…což bych rovněž vnímal jako přínos a nikoli jako problém.

S pozdravem

Severus Snape


 

Pane Malfoyi.

zahořela jsem hříšnou láskou k Vašemu synovi, tudíž se ptám, zdali je volný a nezadaný a kdybych poprosila o jeho ruku (vím, že se to nesluší od dívky, ale to je ta síla, však to znáte, to vaše osobní Malfoyovské kouzlo!), zdali byste s tím souhlasil nebo aspoň o tom uvažoval? A zdali by měl zájem. Jsem sice o nepatrných pár let starší, ale tím zkušenější a “dravější”, určitě by se se mnou nenudil a byla bych mu dobrou manželkou a nejsem ani příliš žárlivá. Můj čistokrevný rodokmen sahá hluboko do dob Antiky, jsem pravá Zmijozelačka, mám světlé, hodně světle plavé dlouhé vlasy a šedé oči, takže bych vám ani z této stránky ostudu nedělala a Vaše vnoučátka by zdědila stejné rysy jako máte dlouhodobě v rodině (to když se sejdou dvě dominantní alely..ale to už je na jiné povídání).. A jako správná ženská mám vše na pravém místě…:-) Klidně se můžete přesvědčit sám.

Mohu předložit svá nejlepší doporučení a svůj rodokmen nebo úspěchy…

Láskou usoužená Blanch

Milá Blanch,

muž mého postavení je zaměstnán spoustou důležitějších starostí, než je vybírání nevěsty pro svého syna, to si jistě dovedete představit. Povede-li se vám přimět jeho osobně, aby vás přivedl domů předvést, teprve pak vás po zralé úvaze srdečně přivítám do rodiny nebo nechám skřítky vykopat přes práh. Nicméně, dosahujete-li kvalit vámi popsaných a máte-li skutečně zájem o mé osobní hodnocení, rád vám předvedu osobně, jak zcela zásadní je postavení Luciuse Malfoye.
S pozdravem

Lucius Malfoy


Vaše Veličenstvo a Stálice nad Bradavickým hradem,

prozraďte mi, jaké je tajemství vašeho neodolatelného charakteru. Jak všichni víme, Severus se chová jako přerostlý netopýr a Lucius jako nafoukaná a arogantní popová hvězda. Jak jen to děláte? Je to tak neskutečně okouzlující, když se, Severusi, hrabete ve slizu ze Cornwallských bažin!!! A vy, Luciusi musíte vědět, jak jste sexy při rozčesávání svých dlouých vlasů!!! Dovolte mi ještě jeden dotaz, už se vám ty vaše peroxidovaný pačesy někdy zacuchaly?
S tou největší úctou
Grencle
P.S. Jste tak teplí jak vypadáte?

Vtipná Grencle,

nikdy jsem se nehrabal ve slizu z Cornwallských bažin, a pokud jste absolvovala alespoň první ročník lektvarů v Bradavicích, měla byste to vědět. Pokud jste mne někdy zahlédla připravovat směs podobné konzistence, jednalo se pravděpodobně o speciální vlasový přípravek pro pana Malfoye.

S pozdravem

Severus Snape

 

Nejspíše plešatá Grencle,

a tudíž se mi NIKDY necuchají.

S pozdravem

Lucius Malfoy

P.S. Jsme minimálně tak teplí, jako vy budete v nejbližší době studená.

 

obrázek čerpán z: www.keepcalm-o-matic.co.uk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p