Žena ve znamení Blíženců

Osobnost a vlastnosti – Zdroj energie plný citu

blizenciStačí, když si člověk představí okouzlující Marilyn Monroeovou, a už má obraz ženy v Blížencích před se­bou. Je to duch z láhve, rozkošné, záhadné stvoření, jež se objeví,, když je voláno – nebo je prostě náhle a nečekaně tu. Je to svůdná žena, jež umí každého oka­mžitě upoutat. Rychle navazuje kontakt a během ně­kolika sekund se spřátelí s člověkem, jehož předtím ni­kdy neviděla.
Pole působnosti ženy v Blížencích je proto vždycky tam, kde je mnoho lidí. Její okruh zná­mých a přátel je velký, nebol potřebuje komunikaci. Jako neklidný duch je neustále v pohybu a hledá inspi­raci. Příjemný večer v útulném prostředí s knihou na pohovce? To opravdu není to pravé. Jde radši někam objevovat. Zajít na výstavu, setkat se s přáteli u dobré­ho jídla, zaběhnout ještě na vernisáž umělce, s nímž se přátelí, potom někam na večírek a možná – tak kolem druhé hodiny ranní – si ještě trochu popovídat s ně­kým doma.
Takový život se líbí ženě v Blížencích. Jaká škoda, že se to všechno nedá stihnout současně. Rozhoduje se většinou spontánně, protože dobrá a špatná nálada se u ní mění rychleji než dubnové počasí. Ne­rada něco plánuje dlouhodobě, vždyť koneckonců dnes ještě neví, v jakém rozpoložení se ráno probudí. Jí se musí rozhodně něco nabídnout, avšak ona sama má bezpochyby také co nabídnout.
Bystrý rozum a in­teligence ženy v Blížencích činí ze schůzky s ní zají­mavou událost. Je to inspirující partnerka v debatách, diskuse se s ní dají vést celé hodiny – či lépe řečeno tak dlouho, než ji napadne, že je na čase podniknout něco jiného. Kromě toho, že vynikajícím způsobem ovládá umění formulovat a že její slovní zásoba je plná fanta­zie, spolubesedník v ní najde i dobrou a zúčastněnou posluchačku.
Projevuje zájem o těžkosti svých přátel, každý se jí rád svěřuje se svými tužbami, nadějemi i obavami. Když je třeba řešit nějaké problémy, v ženě Blíženci lze najít nejen vnímavé ucho a trpělivou po­sluchačku (to pak dokáže posedět trochu déle), ale také dostat odpověď na své otázky. Je obdařena schop­ností v co nejkratší době analyzovat životní situace a problémy a poskytnout užitečně rady.

Svým přátelům obětuje žena v Blížencích mnoho času. Ze všech sil se snaží jiné utěšovat a myslí přede­vším na příjemné drobnosti, které zkrášlují všední den a na něž mnoho lidí bohužel zásadně zapomíná. Pošle blahopřání k narozeninám (samozřejmě přesně a mož­ná ještě přidá nějaký vtip), zavolá přítelkyni k výročí svatby, dodá spontánní kompliment – v tom je na ni spolehnutí. Žena v Blížencích to všechno podniká sa­mozřejmě nejen z čisté lásky k bližnímu, ale také pro­to, že je ráda oblíbená. To je snad její drobná slabůstka. Potřebuje si neustále potvrzovat a získávat pocit, že je pro druhé nepostradatelná. Také si potrpí na to, aby se jí to říkalo. To jí posiluje sebevědomí, jehož má beztak již dost, a zvyšuje činorodost. Žena v Blížencích nemá ráda, když jí někdo působí problémy nebo ji připravuje o čas. Chce sama rozhodovat o tom, čím a hlavně kdy, kde a jak dlouho se bude zabývat.

Pro ženu v Blížencích bývá těžké soustředit se na ně­jaký úkol v profesionálním životě je to pro ni překáž­ka, a proto si většinou vybírá takovou práci, při níž může být kreativní, nezávislá a také mezi mnoha lidmi. Většinou to bývá umělecké povolání s pohyblivou pra­covní dobou, nebo také zaměstnání plné stresových si­tuací, jež jí poskytuje dostatek rozmanitosti a v němž se může zároveň trochu dostat do světa. Protože žena v Blížencích potřebuje aktivitu, nijak jí například ne­vadí v jednom dni zaletět třeba do Milána, aby tam za­řídila potřebné obchody, vrátit se a ještě nočním vla­kem dojet někam, kde druhý den navštíví veletrh. A třebaže není žádný velký organizační talent, nějak se jí vždycky podaří dodržet termín. Pokud je třeba spon­tánně uspořádat večírek pro sto lidí, zvládne to, avšak když jde o takzvané důležité životní věci – je to horší. Je pro ni těžké splnit úkol od začátku až do konce. Jak­mile je v polovině, zneklidní a rychle se rozhlíží po ně­čem novém. K jejímu životu patří změny, jinak se nudí. Žena v Blížencích prostě potřebuje ventil pro svou pře­kypující činorodost. Někdy se jí zmocní obavy a zou­falství, ale vždy znovu jedná spontánně a vrhá se do neznámých věcí, aniž by zvažovala pro a proti. Roz­hoduje se rychle, přičemž se nespoléhá ani na názor ji­ných, ani na vlastní rozum. Její jednání pramení z re­flexu. Je natolik chytrá, aby dovedla situaci okamžitě zhodnotit, ale přece jen je především závislá na svých emocích.

Žena v Blížencích většinou prožije jisté období čistě emocionálně, ale to pak skutečně se vším všudy. Její častá hnutí mysli jí vždy znovu něco vyvedou. Něco, co je pro jiné pouhá maličkost, dovede u ní vyvolat na­dšení, aby zakrátko upadla do hluboké deprese. Může to být počasí, pracovní projekt, její milenec, cokoli – žena v Blížencích to vždycky prožívá každou částeč­kou svého těla. Své nálady, včetně těch špatných, nijak neskrývá, naopak, jejich proměnlivosti se plně oddává. Její bližní tudíž často ani nevědí, na čem jsou. Kdo do­káže změny jejích nálad pochopit? Ještě před chvílí byla veselá a zábavná, ale v příštím okamžiku už dává každému najevo svou nespokojenost.

Když se žena v Blížencích zajímá o nějakého muže, během krátké doby se jí podaří, aby se o ni přinej­menším ve stejné míře zajímal on také. Má nadání po­plést muži tak hlavu, že ten pak ani neví, čí je. Ona možná ani není jeho typ, sotva však spolu naváží kon­takt, je fascinován. Žena v Blížencích upoutává před­mět svého zájmu svým šarmem a fantazií. Někdy se o ní říká, že je bez citu. Nemusí to být nutně pravda, v jistém smyslu však užívá (zneužívá?) právě své mi­lence k tomu, aby získala zkušenosti. Postižený je však ochoten rychle na všechno zapomenout a odpustit, protože se na ni nelze dlouho zlobit. Má prostě neo­dolatelný šarm a svůj sex-appeal uplatňuje dovedně tak, aby opět vždycky získala to, po čem touží.

Žena v Blížencích umí člověka ovlivnit natolik, že se vzdá všech svých návyků. Potřebuje někoho, kdo ji ná­sleduje a prodělává s ní všechny její nálady. Za to je od­měněn jejím veselím, vnímavostí nebo prostě tím, že je jeho přítelkyní.

Milostná tajemství a fantazie – Vůdkyně

Všechny výlety do světa sexu jsou většinou opravdu dobrodružné. Protože žena v Blížencích se rozhoduje citem a intuicí, vrhá se do milostných vztahů po hlavě. Může to být skok do studené vody nebo také naopak lázeň v Karibském moři. Pro milostný akt nepotřebuje
žádnou zvláštní inscenaci. Romantika je sice fajn, ale jí nebude vadit „rychlovka” na toaletě v restauraci nebo v některé zadní řadě v kině. Samozřejmě za předpo­kladu, že ona určuje tempo a její milenec věnuje do­statek času tomu, aby ji uspokojil. Ale běda, jestli na ni bude chvátat! To pak zmrzne na rampouch a jen tak rychle zase neroztaje. Dovede ho až k jistému bodu a dále pak očekává, že se o tu správnou náladu postará on. I když se to tak nezdá – neboť se ženou v Blížen­cích se jde často velmi rychle k věci -, plně se oddává milostné hře, počínaje jemným šimráním přes smyslné vzrušení a stav extáze až k osvobozujícímu orgasmu. Při milostném aktu však tato žena hledá ideál, soulad oboustranné touhy, splynutí těl a duší, překrytí roman­tiky a reality, a pro to by si její partner měl udělat pře­ce jen trochu více času
Žena v Blížencích je totiž vel­mi lehce vznětlivá, na uspokojení jejích představ a požadavků je však třeba vynaložit nezbytnou trpěli­vost. Vyplatí se to, neboť její sexuální vzplanutí skýtá partnerovi bezmezné uspokojení.
Žena v Blížencích často začíná sama. Koneckonců má chuť, a chce-li tuto chuť uspokojit, počíná si často dost agresivně. Vůbec nevadí, když i její partner je tro­chu agresivní. Je to tak. Je to výzva k souboji se stejně silnou osobou, která působí eroticky dráždivě. Žena v Blížencích je zvědavá na sex nejen v mentálním smys­lu, ale také proto, že ji přepadne touha po rozkoši. Do­káže překračovat všechny meze (které si sama vytyči­la) a vydat ze sebe všechno. Za to se nebude nikdy stydět.

Při předehře ráda dělá žena v Blížencích víc věcí na­jednou. Jak by to taky mohlo být jinak? Zahrnuje své­ho partnera vášnivými polibky a současně zkoumá jeho tělo. Je to objevitelská cesta, která ho nanejvýš vzrušuje. Při fellatiu je zaměstnán nejen její jazyk, ale i ruce jsou aktivní. Nápady má zcela intuitivní, a aby vystupňovala své vzrušení, vymýšlí si neustále nové va­riace. Její zvědavost je nevyčerpatelná, fantazie bez od­počinku a rozkoš je prý nezměrná. Se vším experi­mentuje a všechno vyzkouší, neboť chce větší vzrušení a větší uspokojení. V sexu hledá optimum, a aby je na­šla, zvláště v mladém věku často střídá milence. Jsou to samozřejmě zcela rozdílné typy – vyzkouší všechny, od světlovlasých andělů až po italské svalovce.

Její fantazie je zrcadlovým odrazem dualistické by­tosti. Jednou je to okouzlující dívka nebo každou buň­kou svého těla žena, která se pokorně podřizuje, jindy zase představuje aktivní mužský živel, který” si bere, co potřebuje. V tomto případě má sklon k sadismu. Je pro ni vzrušující zkoušet, jak daleko může jít, když svému partnerovi působí fyzickou bolest.

U ženy v Blížencích existuje také latentní sklon k bi­sexualitě. Proto ze své radosti z experimentování ne­vylučuje ani lásku mezi osobami stejného pohlaví. Chce vědět všechno. Při sexu se ženou se ujímá muž­ské role a také zde opět prokazuje nápaditost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p