Magické zaklínání 11

Truhlice


Zlo se dá zavřít i do truhlice. Nevěříte? Tak čtěte a zkuste.

200904042125_truhliceOtevři prázdnou truhlici v kterékoliv části domu v čase půlnočním a rozsviť dvě bílé svíce, které umístíš opodál na podlahu. Klekni si před truhlici a pomalu začni hovořit, co se hovořit má.


Vejděte do truhlice, vejděte tam naráz, hned skutečně vejděte do ní, temné síly čertovské. Vzduch jste tu zamořily, štěstí usmrtily, lásku vyhnaly, zdraví zničily! Vejděte do truhlice hned a naráz, až tato svíce dohoří, až svíce dohoří, až svíce dohoří. Vejděte do útrob truhlice, vždyť ne těsno tam, místa tam je věru dost. Tam budete uvězněné, síly temné, síly černé! Navěky tam spočinete, tam spočinete na jejím dně. Lítost nepoznám, neboť ani vy jste ji neznaly, vždyť zlo jste tu dělaly, ze slz našich se těšily! Vejděte, vejděte do této truhlice, vždyť pro vás je nachystaná, pro vás přichystaná, pro vás připravená! Je prázdná, tak vejděte do ní, síly temné, síly černé, síly čertovské. Já zavřu tu truhlici naráz a spoutám ji řetězy nebo provazem. Tam budete, síly temní, síly čertovské. V ní budete uvězněné a ta truhlice v zemi spočine, ta vá přivalí jako kámen těžký.

Tak vejděte do ní, jen vejděte! Bez ostychu vejděte do ní, místa dost v ní je! To je váš žalář, váš příbytek věčný bude, tak vejděte, neboť zle s vámi bude. Hned nyní do ní vejděte, síly temné, síly černé, síly odporné, síly čertovské, síly závistivé, síly zákeřné, síly ďábelské, síly prokleté, síly hrozitánské, síly podlé, síly dvou tváří, co tento příbyteksvojí přítomností téměř zničily jste!

Tak vejděte, vejděte do truhlice!!!

Když přečteš určený text potřetí, zabouchni víko truhlice, převaž ji řetězy a provazem a zakopej celou truhlici na opuštěném místě do země, aby ji už nikdo nenašel.

Zakopáno? Tak si napustíme vanu a jdeme se koupat.

Očistná koupel X

Přísady do koupele: Odvar ze šalvěje (50g na 1 litr vody), saturejky (50g na 1 litr vody) a jalovce (100g na 1 litr vody).

Postup přípravy koupele: Odvary přidávej v uvedeném pořadí, s odstupem 3 minut.

Doporučený čas koupele: Kdykoliv.

Délka koupele: 12 – 15 minut.

Účinky koupele: Uklidňuje, přináší úlevu při křečích, celkově očišťuje.

Poznámka: Tuto koupel je třeba opakovat, a to každé dva dni (podle potřeby).

Darkness (Banházi: Čarodějnická kouzla.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p