Gary Oldman

Herec, kterého rozhodně nečekejte v romantické komedii, jako přitroublého hlavního hrdinu.
Kdo by ho ještě neznal, tak ztvárnil postavu Siriuse Blacka v Harrym Potterovi. Teda, než ho zabili, což mi naprosto rvalo srdce. Jak si to ta Rowla vlastně mohla dovolit?! Ta jedna pitomá, blbá….ehm….pardon. Zahrál si také policajta v Batmanovi, samotného Drákulu, střihl si roli v Hannibalovi, chtěl zabít prezidenta USA v podání Harrisona Forda, když obsadil jeho letadlo Air Force One, potloukal se po Dálnici č. 60 nebo v německé uniformě v seriálu Přátelé prskal na Joeyho.

Je rozený Londýňan, v jehož rodném listě objevíte i přesné datum – 21.3.1958 a také jeho celé jméno Leonard Gary Oldman..

Má velmi pestrý milostný život. Stihl se už 4x oženit, uplácat si 3 děcka a randit s modelkami mladšími o 20 let. Jeho šarmu na dva roky neodolala Uma Thurman, která si ho vzala, randila s ním také Isabella Rossellini a v prosinci minulého roku se po čtvrté oženil. Tou šťastnou se stala o 21 let mladší anglická jazzová zpěvačka Alexandra Edenborough, se kterou žije v Los Angeles. Jdu se sázet, jak dlouho jim to vydrží…

 

Margarit Black

Zdroj: rozhovor jsem s ním dělala na www.imdb.com a fotečky mi poskytl z ww.google.cz

2 komentáře u „Gary Oldman

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p