Intimní záležitosti v Brně aneb Co je to s tím Remusem?!

Ptáte se jaký to bylo? Kdo s kým a jak? Tak já vám to teda povím!

Předesílám, že všechny informace jsou zaručeně pravdivé a mám je z první ruky! Byla jsem tam taky! Zastavila jsem se tak se známýma totiž na oběd a co nevidím! U vedlejšího stolu čarodějnice! A čtyři! A kdybyste viděli, jak se tam vykecávaly! Ani moje jednoznačné pohledy mi nebyly nic platné! A že sem se snažila!

 

Tématem dne byl Remus. Probraly ho od hlavy až k patě, rozebraly jednotlivé části jeho těla a tak trochu si je porozdělovaly, no stejně se pak válely po Amonovi. A k tomu si stěžovaly, že jim chybí Lucius. Nevděčnice! Jaká to morálka! Každopádně jsem se dozvěděla, že Styx a Remus mají morče! Nebo budou mít. to jsem nepochytila. A když Styx morče, tak yohannka nemohla zůstat pozadu – s kočkama na uších a novým srdcem(budíkem) na krku si pořídila novýho mazlíka – housenku. No fakt! A celou dobu jim tam cestovala po stole! A házela prdelkou! Housenka, ne yohannka. Ty čtyři nadšeně ječely a povzbuzovaly ju. Číšník z ní až tak odvařenej nebyl. A chtěl Styx za trest ukrást jakousi černou břečku, ale ta si svůj krygl uchránila. Zato Manori vypadala, že jí moc nejede. Dokonce zá-kusek rozrýpala a nechala. Asi je zvyklá na lepší. Od Amona. To víte, že ho chodí po nocích ucucávat, ne? Se pak můžeme divit, že je rozmrzelej a na všechny řve takhle po ránu..chudák..chudokrevnej…vyšťavněnej…no já se mu ale nedivím, že se nebrání, ono dostat od Manori bičíkem, kterej jak sem se dozvěděla nosí při sobě…to musí být s její novou silou docela sado-maso. Bez steaku ovšem!

 

Zajímavý ale je, že po obědě všem čtyřem zfialověly nechty! Docela jsem v té chvíli uvažovala, jestli si vážně dám rizoto, nebo né, ale nakonec mě ten sexy číšník s pleší ukecal. Teda spíš…mi to oznámil. Na místech jako je tohle, s lidma jako je on, to se -milé dámy- nediskutuje! Jo a zmiňoval se jen tak mezi řečí něco o tom, že kde děvčata zamkly Margarit, že mu tam docela chybí!

 

No a co dál? Krom toho, že znám plány potrubí u Postrachů, tajné choutky pana Engela, šatník Kristiána a zálusk na množení u Remusovic kliky, tak jsem i zaslechla, že Assassín se má dobře! Jen nikdo neví, kolik lidí už zavraždil, kolik mu ještě chybí, a kdo je na seznamu. No nikdo nevypadal, že by se tím hodlal nechat znepokojit. Naopak, Beatrix v klidu vtipkovala na téma “hosti ve sklepě” a údajně lidi mířící na Mýtinku poznáte podle pytle na hlavě. Takže tak. Jo a víte co dělá každej den Styx? Vyleze na balkon, kde nemá síť (hamba!), překlání se přes zábradlí a šmíruje lidi okolo! A to celý tři hodiny! Nebo možná do té doby, než nasbírá dost drbů na to, aby je mohla sdílet na facebooku. – Kde mimochodem hodlají vystavovat svoje fotky, jak nadšeně sdělovaly personálu restaurace. Já se teda vůbec divím, že je nevyhodili – objednaly si prase, kuře, rybu a plesnivej sýr! Chápete to? Kdo se s tím má vařit? Kde je morálka? Kde je pomocná ruka? Případně dvě? Příště skupinově jedno jídlo dámy, ať se s tím člověk v kuchyni nemusí tak s…piplat.

 

Jo a ještě něco – nelíbí se jim automat na nádraží! Prý je to nepoužitelný! A to prohlašujou takový jako Beatrix, která má problém napsat smsku! No fakt, zkoušela to dokonce i na mobilu dvou svých kolegyň, ale pořád né a né se dopsat, jednoduše je levá. Se divím, že ju yohannka neumlátila svou kabelkou. S kočkama, samozřejmě. No Styx vypadala, že je jí to vlastně fuck, pořád si tam něco škrábala do bločku a pak hledala yohannčiny vánoční dárky. Ty totiž letos byly! A Manori se od yohannky pokoušela vyškemrat krásnou čajovou konvičku, ta jí ju ale dát nechtěla, prý v ní vaří čaj Engelovi, ale možná jí v tom jednou ohřije i tu její červenou žbrundu, až dojde na návštěvu.

 

Tak, a to by bylo zhruba všechno. Byla sem tam tak hodinu a bohatě stačilo! Vyklidily celou hospodu a když sem je pak zahlídla na nádraží, i tam se to po jejich příchodu začlo prapodivně vylidňovat…vrcholem pak bylo, když Styx naskočila na pometlo se superpohonem, díky kterýmu tam nastal příšernej průvan! Tak příště takhle ne, lady!

 

S nasazením vlastního žaludku pro vás sepsala Bacardi B.B. s Piňakoládou C.C. u ruky.

PS: A dokonce přišlo na přetřes i Amonovo temné tajemství!
Teď už vím, proč vede se Styx bezkontaktní pracovní styky!

18 komentářů u „Intimní záležitosti v Brně aneb Co je to s tím Remusem?!

  1. My sme si Styxin perník s mamkou daly včera večer :good:
    I ona děkuje! :rose:

  2. Hih, prý tajná schůze! A tady je všechno odtajněno. Horší než DV. :p
    Meg: nás si přece musí zapamatovat, i kdyby nechtěl. A jak se vždycky culil, když šel kolem. B-)
    Bea: jsem ráda, že vám s mamkou moje zboží chutná. ;-)
    A kdo by chtěl, příště zase zajistím nějaký ten perník, u nás v Pardubicích se vyrábí ve velkém. :whistle:

  3. Styx: Ještě budu žárlit :negative: :cry: :D :D :D :D :D :D ne, to fakt byl jen vtip!

  4. Meg, žárlit? :lol: Není důvod, vždyť se podle mně nepřímo ptal na tebe. ;-)

  5. “oko nezaujatého pozorovatele”: JSTE DIVNÉ! :yes: :lol:

    hehehe, housenka lvem salonu :) pěkně jste si to užily!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p