Falling Skies

Apokalyptický seriál durchumdurch made in Amerika.

(Článek může obsahovat spoiler! – Komentáře budou určitě obsahovat spoiler!)

Zemi napadli mimozemšťani, část lidstva zotročili, zbytek vyvraždili, ale jak to tak bývá, někdo přece jen přežil a zdrhl. Tenhle zbytek vede “odboj” a o tom to celý je.

Povrchní děj, absurdní situace, často až stupidní debaty a dechberoucí mentalita hlavních (vesměs nijak extra sympatických) postav.

Parta lidí běhá sem a tam, hraje si na hrozně drsný vojáčky a všude kolem běhají potvory, který je nejsou schopný zničit. A když už to fakt vypadá, že naše hrdiny zabijou, tak to náhle neudělají. Jasný přece, ne? Všeobecná odolnost hlavních postav je věc jedna, co se ale vidí tady…to chce kus sebemrskačství, abyste na to koukali dál.

+
nápad


postavy – Noah Wyle to líp roztáčel jako Knihovník
křoví, kterýho zázračně přibývá i vzhledem k masovým ztrátám
děj (proč proboha někdo stojí na místě a blbě čumí, když mu hoří za zadkem?!)

Hodnocení: 40%
Dívatelné, ale nedoporučeníhodné.

Více na:
http://www.serialzone.cz/serial/falling-skies/
http://www.csfd.cz/film/283936-falling-skies/

26 komentářů u „Falling Skies

  1. Katastrofický filmy sou fajn! I když teda ten..s Tomem Cruisem a uřvanou blonďatou Dakotou, nebo co to bylo byla taky zkouška ohněm, ale dejme tomu. To nemělo dvě série!!! Tohle překračuje hranici běžného vnímání…(ta věta by se dala považovat i za oslavnou!)

  2. Mně se film s Tomem a s Dakotou líbil :scratch: Jak já jeho nemusím, tak to bylo dobré..je pravdou, že z poslední Mission Imposible jsem byla ,mile překvapená, až unešená..dobře jsem se bavila:)
    Nevím no, mně se Falling líbilo ze začátku a pak jsem to přestala sledovat, takže na to defacto názor nemám žádný:) Mně se tam líbil Noah a ta doktorka..
    Ale bylo vtipné, jak jsem koukala na ta % z jiných serverů a tady..až pak mi došlo, že je to vaše hodnocení :lol:

  3. Tak na válku světů jsem neměla odvahu…M. Impossible možná zkusím, tam býví dobra akce :) Tomíka taky zrovna dvakrát nemuset… No Noah s doktorkou konečně vypadají, že by i do toho mohli praštit…tak možná bude romantická chvilka :D

  4. Dakota mi lezla na nervy a dělali tam strááášně moc stupidních věcí, zbytek si nevybavuju ;o) Ale říkám, to je film, tam to člověk vydejchá líp než u třísériových seriálu.
    Mission sem viděla snad jen kdysi jedničku a zapadalo to do takových těch aspoň jednou dívatelných klasik.
    Ježhííš, takže se dočkáme ještě péčka na ošetřovně! No to bude nádhera! Budou přitom zapalovat spoustu svíček (protože jich přece mají tak málo) a zahalovat vystavený fotky mrtvých a ztracených? To je taky rozkošný jak vždycky někde rozbijou stan a udělají si tam výstavku a podobně. Hlavně aby nám neotěhotněla! To by bylo drámo! :wacko:

  5. no neříkej dvakrát, jak si furt kroužkuje ten kalendář….tak aby při pohledu na něj si neuvědomila pak, že je něco blbě…a šup! je to tam…vůbec těhotenství je hodně oblíbené u těhle typů seriálů…

  6. Já jenom čekám kdy tam bude nějakej hodně krvavej dojemnej porod *kde-je-blicí-smajlík?*, ale právě nevím, esi už nerodili v první sérii?? Ale pokud jo, tak asi “nezáživně”, že to na mě nezanechalo stopy…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p