RetroPoradna – část 22.

Milé čarodějky a kouzelníci,

někteří z vás si posteskli, že musí na odpovědi na své dotazy dlouho čekat. Je pravda, že poslední dobou jsme vašimi problémy přímo zavaleni (zvláště pokud se jedná o takové pěkné čtyřky…). Jsme tomu velice rádi, ale bohužel takové množství vašich dotazů s sebou nese také dlouhé čekání na odpověď. Ale nevěšte hlavy, určitě se dočkáte. Žádný z dotazů neskončí pod stolem, na všechny se Severusem poctivě a podle svého nejlepšího svědomí odpovídáme. A na jistou nevhodnou poznámku, že naše odpovědi nemají šťávu, odpovídám že za a) tato poradna je vážná rubrika o vážných věcech, a za b) pokud nemají šťávu dotazy, nemohou ji mít ani odpovědi.

Váš Lucius Malfoy

Drahý tcháne(Luciusi),

je tomu již rok a dva měsíce(vzpomínáte si, jak jsem Vám psala?), co jsem Vaší snachou, stále jsme neměli tu čest se seznámit(hlavně čest z mé strany) a Draco odmítá mi Vás představit, přestože po tom tak toužím, a podle mě je to už po těch měsících třeba, jelikož jsme přeci rodina a on je taktéž slušně vychovaný. Jako důvod udal: „Nejsem zvědavý na to, abych tě přistihl s otcem v ložnici pro hosty, jak si to tam rozdáváte na koníčka!“
Z nějakého zvláštního důvodu má problém mi Vás představit, jelikož má obavy, že ho s Vámi podvedu.
Prosím, vysvětlil byste mu, že Vás mladé, krásné, plavovlasé a dobře stavěné perspektivní ženy s kyprými tvary nezajímají? Jelikož jsem již taky Malfoyová, zkoušela jsem mu to hezky po Malfoyovsku vysvětlit s ironií mou vlastní, ale ještě jej to víc rozohnilo.
Řekněte, proč má Váš syn takové obavy?
Nebo mi prosím pro Salazara poraďte, co mám udělat. Opravdu toužím po tom Vás poznat a zároveň přesvědčit manžela, aby byl k tomu svolný.
Mimochodem, pane Snape, Vás také toužím jednou poznat, jelikož o Vás Draco moc zajímavě mluví, zejména o Vaší inteligenci a charisma, a vzhlíží k Vám.
Předem děkuji za odpověď.
Blanch Malfoy

 

Severus Snape: Draco někdy mluví až příliš. Zřejmě to má po matce, protože jeho otec ví velmi dobře, kdy je lepší mlčet. Osobně nemám zájem na tom poznat jeho manželku, bude-li ale Lucius trvat na nějaké přihlouplé seznamovací večeři, nejspíš bych se měl smiřovat s tím, že jako Dracův kmotr tam budu potažen.

Lucius Malfoy:
Milá Blanch,

na Váš dopis se samozřejmě pamatuji. Nicméně, Draco je dospělý a má plné právo se rozhodovat sám. Neznám důvod, proč nepovažoval za vhodné mi Vás představit, nemluvě o dovolení se s Vámi oženit, a nehodlám to zjišťovat. Buďte ujištěna, že Draco byl vychován tak, aby ctil náš rod a jeho tradice, proto se mne tento projev synovské neúcty velice dotkl, neboť tím mi upřel možnost posoudit vhodnost jeho volby, na což mám jako jeho otec plné a nezadatelné právo. To, že Vás Dracovo chování vůbec nezarazilo, drahá snacho, jen potvrzuje Vaši neznalost společenské konvence, neboť vzhledem k faktu, že já jsem osoba společensky významnější, vyžaduje se, abyste Vy byla představena mně a nikoli naopak. Proto neočekávejte z mé strany žádné kroky směřující k našemu seznámení. Kromě toho Vás ujišťuji, že krásných žen mám kolem sebe víc než dost a rozhodně nemám důvod to hned s každou dělat „na koníčka“. Nicméně, až se Draco rozhoupe a zbaví se svých utkvělých představ, rád se s Vámi seznámím, samozřejmě pouze v rámci našich rodinných vztahů.
Váš Lucius Malfoy

 

Jaký zvuk máte nejraději? Resp. který zvuk je podle vás nejhezčí? A jaký nejerotičtější.

Ryan

Severus Snape: Ticho.

Lucius Malfoy: Lehká barokní hudba, případně těžké sametové ticho.

Máte nějakou oblíbenou restauraci, kterou byste mi doporučili? Chci někam vzít svou dívku, ale nejsem si jistý, zda je můj oblíbený strip-bar to pravé místo. A co si budeme povídat, Hospůdka Na Mýtince je taky pěkný bordel.

Al

Severus Snape: Záleží na tom, kdo se bude v tom baru svlékat. Pokud žena, vaše přítelkyně vás asi nepochválí, a pokud muž mohlo by se stát, že už žádnou přítelkyni mít nebudete. A dejte si pozor na to, co vám doporučí za podnik Lucius, protože jeho představa o dobré, skromné a levné večeři začíná někde na třech a půl tisících galeonech a dvanácti chodech.

Lucius Malfoy: Záleží na tom, jestli se chcete jenom najíst, nebo předvést přítelkyni svoji solventnost, což má zřejmě sloužit jako intimní předehra. Pokud nejste Malfoy, jakože nejste, a máte dívku, která od vás vyžaduje předehru ve formě pozvání na oběd či večeři, pěkně se vám to prodraží. Uvažte, jestli vám taková dívka za to stojí, abyste pak nesplakal nad výdělkem.
Obecně však restaurace nebo kterékoliv jiné místo, kam má přístup veřejnost, je místo pro intimní schůzku krajně nevhodné. Do strip-baru bych přítelkyni rozhodně netahal, na taková místa se chodí zásadně sólo nebo ve společnosti jiných mužů, k manželce či přítelkyni až následně.

Občas si v práci čtu pornopovídky, nebo se dívám na fotky mužů. Vzrušení mi přinese úžasné uvolnění a já se pak lépe soustředím na další práci. Bohužel to nemohu vysvětlit nadřízeným. Poraďte mi, jak je přesvědčit.

Pistácie Nevinná

Severus Snape: Změňte zaměstnání.

Lucius Malfoy: Pokud svoji práci odvedete, nemá si zaměstnavatel nač stěžovat. Zkuste mu to vysvětlit orálně.

 

Chtěla bych se zeptat Luciuse, zda ještě jeho pávi žijou a pokud ano, tak kolik jich zbývá?

Margarit Black

Lucius Malfoy: Pokud jsem dobře počítal, mám na zahradě tři bílé pávy. Jednoho mi – no, řekněme zabil – Severus a tři další se někam záhadně ztratili. Objevil jsem díru ve zdi kolem zahrady, kudy zřejmě utekli. Ale zeď už je spravená, skřítci na tom makali celý den.

Severus Snape & Lucius Malfoy

1 komentář u „RetroPoradna – část 22.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p