Čínský horoskop Meg

Opět jeden ze staronových horoskopů, tentokrát pro paní Margarit Black.

200809081910_cinsky-horoskop-tygrTygr v lese

Znamení Tygra obecně

Osobnost tygra je charakteristická svou radostí ze života, touze po nových zážitcích a událostech. Jen neradi ztrácíte tvář, přitahuje vás nepředvídatelné a pouhé vyprávění o něčem vzrušujícím vás zcela neuspokojí a chcete to zažít na vlastní kůži. Jste velkorysí, ale dostanete-li se do úzkých, můžete být agresivní. Se znovunabytým pocitem jistoty se vám rychle vrací sebedůvěra a hledáte nové dobrodružství. Jste vzrušujícími, odvážnými a velkorysými přáteli, nedosáhnete-li svého, dokážete být neústupní a sobečtí. Jestliže se zklamete či nenaplní-li se vaše očekávání, vždy se nakonec vzchopíte a vydáte se dál.

V lásce býváte nadšení neotřelostí nového vztahu a necháváte se strhnout. Přitahují vás nezávislé povahy. Naději na úspěch bude mít vztah s partnerem, který sdílí vaši touhu po dobrodružství, avšak nevzdává se vlastních ambicí. Potřebujete někoho, kdo jde za svým cílem. Nezdráháte se vyjevit své city a v lásce se nikdy nepřetvařujete, býváte ale nestálí.

V práci se při plánování nezdržujete maličkostmi a dáváte přednost přímému řešení problémů. Velmi těžko se vyrovnáváte s neúspěchem, takže představa, že by kolegové odhalili vaši chybu, je nepřípustná. Dobře se uplatníte například jako reklamní agent či autor cestopisných knih.

Prvkem tygra je dřevo, jeho barvou je zelená a převládá u něj jangový princip.

Tygr v lese

Jste dobří pozorovatelé a neunikne vám žádná informace. Jestliže se hovor stočí na téma, které vás nezajímá, těžko udržujete pozornost. Někdy nevíte kdy přestat, ale jste věrnými přáteli a chováte upřímné úmysly.

Hodina narození s´

Hodinou narození je hodina Hada. Cílevědomě řešíte své úkoly a jste šťastni, pokud může úspěch sdílet se svými blízkými a přáteli. Máte sklony k požitkářství, ale toto kompenzujete velkorysostí.

Den a měsíc narození

Den narození odpovídá 28. dni 2. měsíce lunárního kalendáře. Číslo 28 ukazuje na to, že na sebe i druhé kladete vysoké nároky, jste nezávislí a důvěryhodní, avšak někdy zapomínáte na druhé. Ve snaze splnit svůj úkol můžete způsobit zbytečné problémy, snažte se být opatrnější a pozornější. Vyhovuje vám práce s veřejností. 2.měsíc zase symbolizuje otevřenou a upřímnou povahu. Zapojujete se do příliš velkého množství aktivit, realisticky zvažujte vlastní schopnosti.

Věštba „Tří životů“

Osud podle „zvířecí kosti“ je základní kostrou horoskopu. Dle lunárního měsíce a Pozemské větve vám byla přiřazena kost Opice. Jste bystří a rychle reaguje na vzniklý problém a odhalíte příležitost i tam, kde by ji jiní nehledali. Neměli byste být příliš netrpěliví vůči tě, kteří nemají váš temperament.

Vznešená hvězda osudu

Hvězda osudu  chybí. To je osud:)

Devět hvězd

Pro letošek nad vámi bdí Lou Chou. Tato hvězda vrhá poněkud neblahý stín, proto důsledně plánujte každý svůj krok. Ještě dříve, než se pustíte do jednání nebo vydáte na cestu, pečlivě zvažte všechny okolnosti a přemýšlejte o lidech, se kterými se máte setkat.

Božstva roku

Měsíc – toto božstvo pro rok 2014 přináší štěstí do vašeho domu. Měli byste být připraveni využít nečekaných možností, které se mohou naskytnout.

Dvanáct zvířat

Z nich vám byl přiřazen Bílý jeřáb, jež symbolizuje dlouhověkost (pozn.:Tak to tady budeme dlouho, Meg:) ). Jste všímaví a máte předpoklady pro to, abyste se stali úspěšnými. Vaše touha uskutečnit své představy vás možná donutí opustit rodné město či vlast (pozn.: Hm, že by?).

Hvězdy povolání

Hvězdou povolání je Soudce. Hodíte se pro práci, která vyžaduje rozhodnost a zodpovědnost.

 

Meg a Sirius

Tygr a prase – Životní cíle obou znamení jsou v mnohém ohledu totožné a oba partneři se navzájem podporují a ochraňují. Pouto přátelství a vzájemné náklonnosti bývá pevné, neboť jak prase, tak tygr jsou si vědomi toho, že je čas společného sdílení i čas volnosti. Vyráží-li tygr za dobrodružství, zůstává prase v pozadí, ale umí svého partnera přimět vzít zpátečku, pokud dojde k nebezpečným komplikacím. Naopak pokud  se prase zachová občas nerozvážně, umí přijmout od tygra dobrou radu.

Manori Postrachová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p