Muž ve znamení Štíra

Osobnost a vlastnosti – Zůstává tajemství

stirLeckterý muž na něj hledí závistivě a klade si otázku, proč právě jemu se neustále daří, že se stýká s nejkrás­nějšími ženami. Na suveréna je vlastně příliš zdrženli­vý, někdy působí téměř plaše. Ale právě takový je muž narozený ve Štíru. Ten totiž nemá zapotřebí dělat ze sebe donchuána, neboť ženy se mu skládají k nohám samy.

Většinou mívá štíhlé, dobře stavěné tělo a ke každé příležitosti je vhodně oblečen. Má osobitý styl, nepod­léhá žádným módním proudům a zdá se, že se ve vlast­ní kůži cítí docela dobře. Muž Štír vždycky působí chladně a ležérně, ale není to žádná póza. Pohybuje se jistě a s určitou přirozenou elegancí. Zřídka používá vodu po holení – ostatně, která drahá značka by se vy­rovnala jeho vlastní vůni? Raději voní přirozeně a čistě. Je v něm prostě cosi jemného, a přitom působí na prv­ní pohled sympaticky a šarmantně.

Když se člověk seznámí s mužem ve Štíru, brzy ho zaujme jeho přirozenost. Vyzařuje dobrou náladu a ja­kousi lehkost, v podstatě však patří k nejsložitějším znamením zvěrokruhu. Nenechá se jen tak snadno prokouknout a otevřeně se chová nanejvýš ke starým přátelům, sotva však k přítelkyním. Muž Štír dává před­nost starému klasickému přátelství mezi muži. Udržu­je je i tehdy, když už má trvalý svazek. To mu také dává pocit, že není omezován. Muž ve Štíru potřebuje svo­bodu pohybu. Jestliže ostatně partnerce řekne, že nav­štíví přítele, může se ona spolehnout, že je skutečně tam a nikde jinde.

Muž ve Štíru si v životě vytýká mnoho cílů, nemá však vždycky dost trpělivosti, aby vytrval až do konce.

Stále ho vzrušuje neznámé, trvale hledá nové úkoly. To neznamená, že často mění povolání, ale uvnitř jedno­ho profesionálního zaměření hledá zlepšování a usilu­je o postavení, v němž by měl větší slovo než ostatní. Nesnaží se toho dosáhnout za každou cenu, to by bylo v rozporu s jeho ctí. Musí jít o něco zajímavého, jinak brzy ztrácí zájem, čehož si je vědom. Potřebuje však pocit, že kolem sebe shromáždil lidi, že vytyčil určitou cestu. Dovedl by například založit odborovou organi­zaci, podnítit občanskou iniciativu nebo pracovat jako vedoucí pracovního týmu. Rád by držel v ruce otěže, ale ostatním to nedává pocítit.

Pro muže Štíra je důležité vydělávat hodně peněz, hovorově řečeno: jeho zaměstnání musí sypat, jinak se tím nezabývá. Ostatně se nezdráhá přijmout ani tvrdou nebo nebezpečnou práci. Klidně pracuje jako silno­proudý elektrotechnik na vedení vysokého napětí v zá­vratné výšce za větru a špatného počasí, aby si vydělal na to, co k životu potřebuje, případně taky, aby si mohl určité věci dovolit. Někdy opravdu jezdí v silném lu­xusním voze nebo na těžké motorce, ani ne tak proto, aby se tím chvástal, ale protože ho takové věci prostě fascinují. Rovněž by svůj výdělek dokázal investovat do dlouhé cesty nebo by své milované koupil drahý zá­snubní dárek. Muž Štír rád obdarovává lidi, které má rád, tady neskrblí.

Jde za svým cílem, dokud je cesta přehledná a lze ji zdolat bez potíží. Problémům se pokud možná vyhýbá – skoro by se dalo říci, že před nimi prchá, a konflikty vnímá jako trest. Štírova životní cesta je provázena „ne­vysvětlitelnými případy”, které za ním zůstávají jako nakousnutá a odhozená jablka. Je proto dobře, že se ni­kdy nevrací.

Lidem, které nemá rád, neustupuje. To si pak nebe­re servítek a poví, co si myslí, někdy opravdu tvrdě. Okruh přátel muže Štíra tak jako tak sestává jen z vybraných lidí, a ti pak u něho mají vždy dveře otevřené. Na nikoho nezapomene, tím si může být každý jisty”. Může se však stát, že o sobě deset let nenechá vědět a pak jednoho krásného dne, spíš krátce po půlnoci, zazvoní telefon… Zůstává sice záhadou, jak mohl člo­věka sehnat, když ten se mezitím dvakrát přestěhoval, a ještě ke všemu do jiného města – ale muž ve Štíru to zvládne.

Právě tak tvrdošíjně si dovede počínat, když se mu zalíbí nějaká žena. Náklonnost jí sice nedá najevo otev­řeně ani jí neprojeví své city, jak se hezky říká, dokáže se jí však neustále připomínat – a být s ní v kontaktu. Muži ve Štíru se líbí hezké a atraktivní ženy. Měly by být pokud možná štíhlé a tmavovlasé. Štír se rychle za­miluje, ale jakmile přijde na to, aby podnikl další kro­ky, může to hezky dlouho trvat. Než dojde k nějakým něžnostem, má s ní již za sebou mnoho schůzek, celé hodiny s ní debatoval při svíčkách s lahví červeného vína (to má rád!). Rozhovory jsou Štírovým oblíbeným sportem. Nejraději se unáší ve vzpomínkách, vypráví o různých cestách, které podnikl. Je to také opravdu vzrušující, protože se na svých cestách většinou dostá­vá do exotických končin. Při této látce aspoň nedo­chází k trapným pauzám.

Domluví-li si muž ve Štíru schůzku s nějakou že­nou, již předem si připraví večerní program. Je to cosi jako divadelní kus, jehož je režisérem a při němž inscenuje dějství za dějstvím. Běda však, pokud něco nevyjde (dojdou svíčky, víno je kyselé nebo si ona ne­vzala šaty, jaké očekával apod.), to pak vypadne z konceptu a začne dělat zmatek. Je frustrován, večer je pryč. Nepomáhá tu ani hezká partnerčina tvář. V ta­kových chvílích by si společnice měla rozhodně od­pustit ironické poznámky. Snadno ho něco zraní a on se rychle urazí. Nikdo nesmí na Štírův účet vtipkovat, a už  vůbec ne, jestliže si všechno vykreslil až do posledního detailu. Ale partnerka s potřebnou dávkou taktu si to odpustí. Měla by ho utěšovat a lichotit mu. On to tu a tam potřebuje.

Do milostného románku se muž Štír dovede vžít tak, že svým známým prezentuje výlučně přednosti objek­tu svého nového vzplanutí. Bájí o jejích dlouhých vla­sech, pihách, vůni a jemné pleti, nic jiného prostě nemá v hlavě. Kromě toho umí své partnerce skládat ty nejkrásnější poklony. Vždycky se trochu odlišují od klišé, která lze všeobecně slyšet. No ano, pravé city, pravé komplimenty. Žena si musí uvědomit, že nejpoz­ději v této chvíli čas laškování pominul – především čas, v němž mohla bez zábran flirtovat. Ze všech zna­mení je muž ve Štíru nejžárlivější. A bodnutí Štírem nel­ze přát ani nejhoršímu nepříteli…

Avšak žena, která to s ním myslí vážně, má na své straně věrného partnera, a určitě nebude mít důvod ohlížet se po jiných mužích, na to je ten její příliš zají­mavý.

 

Milostná tajemství a fantazie – Umění ovládat se

Než přistoupíme k příjemným stránkám erotického Štíra, měli bychom předem varovat dámy, aby věděly, co je čeká, jestliže si s tímto zajímavým, přitažlivým člověkem začnou. Která nechce otěhotnět, měla by si pro případ svedení obstarat tu nejbezpečnější metodu, jež je momentálně na trhu. Muž ve Štíru nejenže nená­vidí každý jemňoučký gumový potah, ale ke všemu ješ­tě mu činí potěšení přivádět ženy do jiného stavu. Máme tu co činit s chlapíkem zcela zvláštního ražení. Když už svým cenným majetkem tak hýří, rád by taky věděl, k čemu je to dobré. Vědomí o své schopnosti plodit je mu podnětem, vzrušuje ho. V této kategorii se sice najdou mužské exempláře i z jiných znamení zvěrokruhu, u Štíra je však dost vyhraněná. Za druhé ho partnerka nesmí vodit za ručičku ani poučovat, tím méně se pak v posteli ujímat vedení, to pak noc skon­čí, ještě než vůbec začala. Když ji poprvé políbí, ví se, zda to myslí vážně, nebo jen něco předstírá. Jestliže Štír zná svůj cíl, stává se nenasytný, a to je pak s veš­kerou romantikou konec. Štíří polibky se zdají být ne­konečné a jsou všechno jiné, jen ne něžné. Štír líbá in­tenzivně a ohnivě, používá jazyk a vůbec všechny variace polibku jako kousání, sání a leccos jiného.

Vzrušeného muže Štíra lze nejlépe srovnat s letní bouří. Svou touhu potřebuje uspokojit, sténá chtíčem, teď to musí jít rychle. Žena s ním nesmí být ostýchavá ani váhavá, a nedůtklivá už vůbec ne. Štír má určitý” sklon k násilnostem, jeho partnerka musí přinejmen­ším počítat s modřinami a stopami po kousání. To, co ji bolí, ho vzrušuje. Chce, aby se bránila, aby s ním zá­pasila, ale nakonec aby se poddala roli slabého pohla­ví a žadonila o něhu. Vzrušuje ho, když partnerka zau­jímá pozice podmaněné. Nejvíc se mu líbí, když před ním jako malá a bezbranná klečí. Dává mu to pocit, že by chtěla být milována a sváděna, ale zároveň musí být znásilněna. Se ženou na kolenou se cítí jako zbožňova­ný vládce, lahodí to jeho hrdé mužnosti.

Ona však bude za svou „bolest” odškodněna. Muž Štír je mistrem cunnilingu. Jazykem ji dokáže vzrušit tak, že ho na všech čtyřech prosí, aby ji konečně uspokojil. Je to téměř bolestivý stav vzrušení, kdy je rozum vypojen a partnerka dělá věci, jichž příští den lituje, protože jí je trapné, že se mohla tak spustit. Přednostní pozice muže Štíra – lze si to téměř domyslet – je vestoje. Může se stát, že jí v obývacím pokoji nebo v kuchyni zvedne sukni a začne, a později pak v ložnici nebo na pohodlné po­hovce pokračuje. Partnerku většinou miluje zezadu, při­čemž ona klečí na zemi nebo na posteli.

Jeho mimořádný zájem je ostatně soustředěn na její pevný oblý zadeček, pohled na něj ho při milování vel­mi vzrušuje. Muž ve Štíru má také rád anální sex (k tomu má sklon; často je to pozůstatek z mládí, ne­boť téměř každý muž ve Štíru má za sebou homoero­tické zkušenosti). To samozřejmě nevyhovuje každé­mu, pokud však někdo dokáže uvést do tohoto druhu lásky dívku, která je ještě panna, pak je to Štír. Zde si počíná překvapivě něžně a volně. Nezpůsobí jí žádnou bolest.

Při sexu se Štír sice chová jako silný chlap, nikdy však jako egoista. Sex je závažná věc, a on by rád, aby se líbil i jeho milované. To se nejspíš projeví hned prv­ní noc, neboť muž ve Štíru má většinou zálibu v ne­zvyklých sexuálních praktikách. Je pro něj sice důleži­té, aby ukojil sám sebe, ale stejně mu záleží i na partnerce. Během milostné noci je muž Štír velmi vy­trvalý, nijak nespěchá k vrcholu, to svou partnerku ra­ději dovede několikrát k orgasmu. Takzvané rychlovky proto v podstatě nemá rád. Milostný akt je inscenova­ná rozkoš a trvá přinejmenším tak dlouho – a je aspoň tak dramatická – jako Wagnerova opera na festivalu v Bayreuthu.

1 komentář u „Muž ve znamení Štíra

  1. No nevím nevím, jestli Kristián říká o svým datu narození pravdu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-) 
:whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)  :lol:  :flower:  :love: 
:-?  :o  :p